Overal in Friesland liggen Gouden Happy Stones verstopt!

Ga tijdens deze zomervakantie opzoek naar de Gouden Happy Stone en win! Hiervoor hoef je helemaal niet ver van huis want je kunt deze speurtocht op 20 verschillende plaatsen in heel Friesland doen. Zelfs op de Waddeneilanden!

Lukt het jullie de speurtocht te volbrengen? Dan maak je kans op een compleet verzorgde picknick voor het hele gezin! Onder alle deelnemers verloot (zorgverzekeraar) De Friesland 10 keer een picknickarrangement bij Stania State in Oenkerk. Ben jij de gelukkige? Dan staat op zondag 5 september '21 een heerlijke picknick voor je klaar! De winnaars worden 25 augustus '21 bekend gemaakt.

Natuurlijk is in de buurt van het eindpunt ook een echte Gouden Happy Stone verstopt. Vind deze dan maak je kans op een mooie vlieger! Als je het eindpunt bereikt hebt, krijg je instructies waar je moet zoeken.

Heb je zelf ook happy stones gemaakt? Leuk! Neem ze mee en verstop ze onderweg voor andere deelnemers.

Praktische informatie Gouden Happy Stones speurtocht

Wanneer en waar: Tussen 5 juli t/m 22 augustus 2021 in 20 gebieden in Friesland. De speurtochten zijn ongeveer 4 km lang en je doet er ongeveer 1.5 a 2 uur over. Je kunt de Gouden Happy Stones speurtocht wandelen in onderstaande plaatsen en gebieden:

Gouden Happy Stones speurtocht Friesland zomer 2021

Wat heb je nodig: Een opgeladen telefoon met gps en internet.
Zo doe je mee:

  • Download de Seppo app voor Android in Google Play of voor Apple in App Store
    (Je kunt meedoen aan de speurtocht zonder de app te gebruiken. Je speelt dan vanuit je browser op je telefoon, lees hier verder hoe je dan kunt starten)
  • Kies welke route je wilt lopen en schrijf de login code op. ieder route heeft een eigen unieke login code. Alle routes en de login codes vind je hieronder.
  • Ga naar de startplaats van de route die je wilt lopen, open de app en vul de login code in. Je kunt beginnen! 
  • Je smartphone leidt je langs 8 punten waar je een vraag krijgt. Vraag opgelost? Dan wordt je naar het volgende punt geleid
  • Aangekomen bij het laatste punt? Top, want nu krijg je de laatste aanwijzingen voor de geheime locatie van de Gouden Happy Stone!
  • Vul het online formulier in en maak kans op een compleet verzorgde picknick bij Stania State in Oenkerk en ontvang gelijk een kortingsbon van € 5,- voor de webshop Samen Fitter van De Friesland
  • Vind je de Gouden Happy Stone? Dan maak je ook nog kans op een leuke vlieger!Ga naar: adressen startlocaties + codes

Doe mee met de Gouden Happy Stones speurtocht tijdens zomervakantie 2021!

De Gouden Happy Stones speurtochten zijn een initiatief van (zorgverzekeraar) De Friesland. De speurtocht is bedoeld om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen, iedereen mag meedoen.  Dus nee, je hoeft je niet te verzekeren bij De Friesland om mee te doen, het is echt voor iedereen!