Flevoland, onze jongste provincie is misschien niet de eerste provincie waar je aan denkt als je op vakantie wilt gaan in Nederland, maar ook hier is genoeg te beleven en misschien word je wel aangenaam verrast. Ook op het gebied van campings en vakantieparken is er verrassend aanbod. Ook voor bijzonder overnachten kun je hier goed terecht en hoe gaaf is het nu om op het water te verblijven of in een safaritent of nog avontuurlijker in een boomhut. 

Buytenplaets Suydersee in Lelystad

Op Buytenplaets Suydersee in Leystad hebben ze verschillende overnachtingsvormen allemaal schitterend ingepast in de natuurlijke omgeving.
Het diverse aanbod maakt deze locatie uniek. Laat je verrassen en beleef een bijzondere overnachting in de jongste provincie van Nederland.

Zo kun je hier gewoon kamperen met je eigen kampeerspullen al dan niet met privé sanitair. Wil je bijzonder kamperen dan kun je o.a. terecht in een safari- of tipi tent of een droomdome. Ook leuk zijn de huisjes en zeecontainer, maar ga je voor avontuur dan ga je natuurlijk voor de boomhut. 

Op de Buytenplaets vind je een ontbijtservice, ijsverkoop, een dierenweide, overdekte eetplaats, BBQ en kampvuurplaats en in de directe omgeving is er volop vertier mogelijk.

Europarcs Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen heeft alles in huis voor een zorgeloze vakantie voor jou én je kinderen! Weer of geen weer, hier is altijd van alles te doen! Van binnenzwembad tot indoor speeltijd en van dierenweide tot het Veluwemeer-strand. Wanneer kom jij vakantie vieren bij EuroParcs resort Zuiderzee?

Meer info & boeken =>

Landal GreenPark Marker Wadden in Lelystad

Midden in uniek nieuw natuurgebied vind je Landal Marker Wadden. Ervaar hier het eilandleven, ver weg van de dagelijkse hectiek. Je verblijft op het Haveneiland, een van de vijf weidse eilanden die samen Marker Wadden vormen. De vier eilandhuisjes op dit eiland zijn luxe en comfortabel ingericht. Marker Wadden is een en al rust en geen vertier zoals dat op de andere Landal parken aanwezig is. Rust en ruimte staan hier centraal.

Het Eilandpaviljoen op het strand van Marker Wadden is dagelijks geopend. Een heerlijke plek voor een kop koffie, een lunch of een kleine snack. En dat met blote voeten in het zand.


Ontdek al wandelend de natuur en neem een duik in het Markermeer. Vergeet ook niet je verrekijker mee te nemen om de vele vogels te spotten.  De huuropbrengst gaat via Natuurmonumenten 100% terug naar de natuur. Zo dragen we samen bij aan de nieuwe natuur in ons land. 

Meer info & boeken =>

Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen

Tegenover Harderwijk aan het Veluwemeer ligt Molecaten Park Flevostrand. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen. Naast waterpret is er in de omgeving ook genoeg te beleven. 

Flevostrand is opgedeeld in een strandcamping en een binnendijkse camping. Op de strandcamping kun je heerlijk aan het water kamperen. Binnendijks verblijf je als kampeerder dichterbij de centrale faciliteiten. Je kunt ook een accommodatie huren. Binnendijks verhuren ze o.a. compleet ingerichte safaritenten, kampeer cabins en knusse chalets met veranda!

Op Flevostrand is genoeg te doen voor jong en oud. Zo is er een restaurant, supermarkt, buiten en binnen zwembad, binnen speeltuin, sportvelden en nog veel meer.

Meer info & boeken=>

Marina Parcs in Almere

Wil je graag een keer bijzonder overnachten?  Marina Parcs in Almere beschikt over vele bijzondere overnachtingen zoals een verblijf in woonboot De Zwerver. Alle bijzondere accommodaties van Marina Parcs bevinden zich dicht bij het water en een aantal zelfs óp het water! 

Wil je graag het ultieme vrijheidsgevoel beleven? Kies dan voor een safaritent of lodge En als je graag op het water wilt verblijven dan kun je kiezen voor een havenlodge, chalet of de oudste woonboot van Nederland. De waterrijke omgeving is ideaal voor de watersport- en natuurliefhebber.  Heerlijk gaan varen, zeilen of kitesurfen op een van de vele wateren.

Meer info & boeken =>

Camping Netl in Kraggenburg

Camping NETL de Wildste Tuin in Kraggenburg biedt met haar  kampeerterreinen plek voor gezinnen die willen kamperen met of zonder stroom voor de ultieme natuurbeleving. Er zijn ook trekkershutten, pipowagens en meer! Met haar stranden, zwemplas, speeltuinen, modderglijbanen, een restaurant met prachtig terras en de mooiste wilde tuinen is Netl een unieke kampeerbeleving.

Je kunt zelf een tentje opzetten op het MIG of Heli veld, maar je kunt ook in een POD, container of wielenwagen slapen. Kortom; overnachten bij Netl is een belevenis.

Meer info & boeken =>

Veel plezier in Flevoland!