Welkom bij Netl, de wildste tuin met mooiste stranden, prachtig terras en rustige camping.

Camping

NETL de Wildste Tuin heeft twee campings op haar park. Camping het Heliveld biedt plaats aan camperaars en kampeerders met caravan en tent. In de buurt van de Zwolse Vaart komt Natuurkampeerterrein de MIG, met plekken zonder stroom voor Camperaars en tent kampeerders die van een ultieme natuurbeleving houden.

Tevens kun je diverse accommodaties huren zoals een POD, containerwoning, wielenwagen, maar ook groepshuizen.

POD

Overnachten in een trekkershut is een eenvoudige maar comfortabele manier om zonder al te veel bagage van plek naar plek te trekken. Bij Netl staan 2 geïsoleerde PODS, houten trekkershutten met zinken daken, die in de zomer de hitte en in de winter de kou buiten laat.

containerwoning 4 pers.

De 4 persoons containerwoning is per week (7 nachten) te boeken. De grote Zeecontainer is goed geïsoleerd en hip ingericht met een tweepersoonsbed, stapelbed voor 2 kinderen/ tieners (matrassen2 x 70 x 200 cm), tafeltje met stoelen, kapstok, een minikoelkastje, waterkoker, een kacheltje en overdekte veranda.

Kamperen


Kampeerders kunnen wandelen, zwemmen, pitch & putt golfen, beachvolleyballen, trainen op het obstacle parcours, hun eigen minituintje onderhouden en aan de slag in de algemene kruidentuin.
Het nieuwe sanitair gebouw op de camping heeft een minder validen/ babyruimte en er is een recreatieruimte. Kampeerders mogen op veel plekken een kampvuurtje maken en daarop hun potje koken. Men kan natuurlijk ook in het strandpaviljoen terecht, het relaxte ontmoetingscentrum aan de waterkant.
Kamperen kan al vanaf 7,50 per nacht. En het is voordelig uitproberen dit eerste seizoen vanwege de actiekortingen: 7 nachten kamperen voor de prijs van 5 nachten en 4 nachten kamperen voor de prijs van 3 nachten, in voor- en hoogseizoen, tijdens Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. Ook kun je een van de twee POD trekkershut (2 pers.) of de pionierswoning(6 pers.) huren.Je kunt nu al een kampeerplekje reserveren.

 

Dagrecreatiepark
Kampeerders hebben automatisch vrij toegang in het dagrecreatiepark van Netl de Wildste Tuin, waarvoor vanaf 1 april weer een entree geldt van 7,50 euro p.p. Dagrecreanten met een biebpas krijgen 2,50 korting, met een vriendenpas of eet- en drink voucher is een dagje uit nog voordeliger. De nieuwe website www.netl.nl is live en men kan daar vanaf nu een heerlijk plekje reserveren.