Wil je meedoen met de Teeckenwedstrijd van Het Scheepvaartmuseum? Pak papier, potloden of verf en ga aan de slag. Laat je inspireren door het werk van Willem van de Velde! Je maakt kans op een prachtig pakket met kunstenaarsmaterialen.

Teeckenwedstrijd van Het Scheepvaartmuseum

Begin het jaar met een leuke wedstrijd! Laat Willem van de Velde en andere toonaangevende zeeschilders uit de 17e-eeuw jou inspireren en maak jouw eigen weergave van de zee. De wedstrijd is geschrikt voor alle leeftijden. Ga lekker aan de slag en lever jouw kunstwerk voor 20 maart 2022 in.

Doe snel mee!

Prijzenpakket

Er zijn verschillende categorieën voor het kiezen van de winnaars. Hiermee maak je kans op een kunstenaarspakket met materialen t.w.v. €250 van Vlieger Papier Amsterdam. Echte professionals (conservator maritieme kunst Cécile Bosman, kunstenaar en illustrator Tja Ling Hu en beeldend kunstenaar en docent Tyas Leeuwerink) beoordelen de inzendingen.

Word jij een nieuwe kunstenaar?

Wil je tips welke materialen je allemaal kunt gebruiken en er een leuke dag van maken als echte kunstenaar? Bekijk dan onze blog met meer tips!

Meer kunstenaarstips!

Willem van de Velde

Speciaal tijdens de lockdown heeft Het Scheepvaartmuseum veel extra activiteiten en informatie online gezet. Je kunt hier op verschillende manieren meer te weten komen over Willem van de Velde. Ook nu nog inspireren de meesterwerken van vader en zoon Van de Velde nog velen. Weet jij al hoe je de zee gaat tekenen of maken?
 

Meer online activiteiten

Het Scheepvaartmuseum heeft hele leuke online activiteiten. Beleef gewoon het museum en de collectie vanuit huis met video’s, podcasts, leuke kinderactiviteiten en nog veel meer.

Bekijk nog meer activiteiten!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam of Gooi & Vechtstreek!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam of Gooi & Vechtstreek
(@gokidsamsterdam/@gokidstgooi)

Go-Kids Amsterdam - Socials