Poep & ZOO DierenPark Amersfoort

Tijdens de meivakantie (22 april t/m 7 mei 2023) is er iets bijzonders aan de hand in DierenPark Amersfoort... Bezoek het Poep-lab en ervaar, ruik en ontdek alles over poep! Houd al je zintuigen (vooral je neus) paraat. Tijdens Poep & ZOO leer je veel over de uitwerpselen van dieren én jezelf. Hoe gezond is jouw poep?

Poep-Lab

Laat jezelf onderdompelen in de wereld van poep tijdens dit gratis evenement. Je kunt je samen met je familie het Poep-lab bezoeken, de poepmachine starten en in verschillende dierendrollen wroeten. Na een spetterende dag uit ben je een echte poepexpert!

Poep&zoo DierenPark Amersfoort

Wat is er te doen?

Bij Restaurant de Buitenplaats valt er van alles te beleven in het Poep-lab! Doe mee aan verschillende activiteiten, zoals het bespelen van het poep-orgel, het ontdekken van de poep bij verschillende dieren en het duiken met je neus onder de staart van een leeuw. Bij de entree ontvang je zelfs een gratis poep-speurtocht, waarbij je aanwijzingen volgt, drollen voelt en raadt. Aan het einde van de speurtocht wacht een bijzondere verrassing van de poepprofessor!

Doe ook mee met de show en geef een slinger aan de Drollendraaier. Misschien mag je je neus wel boven een bijzondere drol houden, of krijg je meelwormen voorgeschoteld! Je leert niet alleen over dierendrollen, maar ook over je eigen drol en die van je huisdier. Hoe gezond is jouw poep?

Daarnaast kun je tussen 12.00 en 15.00 uur meedoen aan het poeppluizen met de Gidsen in het Poep-lab. Ontdek waar poep uit bestaat en wat een keutel kan vertellen over het dier. Een hoop leerzaam en plezierig poepavontuur!

Bestel tickets met 30% korting!