Ga deze zomervakantie op expeditie in de Orchideeën Hoeve en ontdek de avontuurlijke jungle gewoon in eigen land! Dwaal tussen de mooiste vlinders, doorkruis het regenwoud als een echte tarzan, maak een familiekiekjes tussen de flamingo’s en zoek verkoeling in de kabbelende beekjes van het Mangrovebos Speelparadijs. Maar wees op je hoede! Voor je het weet sta je oog in oog met een vleesetende plant of een reusachtige slang…

Voedermoment Ringstaartmakis's

Heb jij altijd al willen weten wat de ringstaartmaki’s eten, vraag je je af waarom de aapjes zo graag zonnen of ben je benieuwd of de dierverzorgers de maki’s uit elkaar kunnen houden? Zorg dan dat je aanwezig bent bij het voedermoment van de ringstaartmaki's in het Makirijk. In ongeveer 10 minuten vertelt onze verzorger jou alles over de ringstaartmaki’s en kun je zien hoe de dieren gevoerd worden.

Jungleshow 'Beestachtig mooi'

Schuif tijdens de zomervakantie aan bij de familieshow ‘Beestachtig mooi’ en maak kennis met de verborgen parels van de jungle. Volg een dansles van de wereldkampioen dansen, ontmoet een echte junglegriezel en leer insecten lokken van de bloemenkoningin.

Nieuw: Junglerally 

Laat zien dat jij kunt graven als een stokstaartje, steek met jouw eigen gemaakte bootje de rivier over en race tegen de klok. In de nieuwe junglespeeltuin ‘JungleRally’ worden de rangers in de dop uitgedaagd met water, zand en actie!  

Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.