Dus jij bent op zoek naar leuke dingen om te doen met je kinderen? Of naar nuttige adresjes die je nodig hebt voor je gezin? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Uitjes, kinderactiviteiten, restaurants, clubjes en kinderfeestjes... we hebben ze allemaal verzameld op Go-Kids.nl. Dat doen we per regio, waardoor we echt goed weten wat er te vinden is in jouw omgeving.

Anneke Ranzato

Ik ben Anneke Ranzato en mag al sinds 2016 Go-Kids verzorgen voor de regio Zaanland. Zaanland, dat is mijn afkorting voor Zaanstreek-Waterland. Het is dus méér dan alleen Zaanstad! Ook de gemeenten Wormerland, de Beemster, Zeevang, Edam-Volendam, Waterland (met daarin mijn woonplaats Monnickendam), Landsmeer, Oostzaan, Purmerend horen bij Go-Kids Zaanland.

Anneke van Go-Kids

Zelf woon ik sinds 2002 in deze regio: eerst in Purmerend, nu in Monnickendam. Mijn kinderen (geboren in 2004 en 2006) zijn de Go-Kids leeftijd allang ontgroeid, maar ik vind het nog steeds heerlijk om me met al die leuke gezinsuitjes bezig te houden!

Go-Kids Zaanstreek-Waterland & Westfriesland

Naast Go-Kids Zaanstreek-Waterland beheer ik ook Go-Kids Westfriesland. Dat is op onze website een aparte regio - het gebied met Hoorn, Enkhuizen en Medemblik - maar vanaf half augustus 2021 zijn we aan de slag gegaan om de social media kanalen en nieuwsbrief voor deze twee regio's met elkaar samen te voegen.

Wil je me een beetje helpen?

Het is best een klus om al die leuke uitjes, feestjes, clubs en andere adresjes in beeld te krijgen. Vooral het vullen van de agenda met al die heerlijke gezinsactiviteiten in de regio is niet altijd even makkelijk.

Jij kunt me daarbij helpen! Laat je het me weten op zaanland@go-kids.nl als je een leuk adresje of toffe activiteit tegenkomt?

Blijf op de hoogte van de leukste uitjes, feestjes, clubs en activiteiten!

Ook via Facebook en Instagram houd ik je op de hoogte van de leukste activiteiten in Zaanstreek-Waterland. Volg Go-Kids Zaanland, dan heb je altijd iets gezelligs te doen met je kids.

Deel je onze Facebookpagina ook met de moeders, vaders, opa's en oma's in jouw omgeving? Daarmee doe je mij, maar ook hen natuurlijk een groot plezier.

Gezinnen bereiken voor jouw bedrijf of organisatie? Go-Kids helpt!

Ben jij ondernemer en heb je een kindvriendelijke bestemming in Zaanland (of Westfriesland)? Dan kan ik je met Go-Kids prima helpen om jouw publiek nog beter te bereiken. Mail ons op zaanland@go-kids.nl, dan wissel ik daar graag verder over van gedachten met jou.

Ik zie je graag op Go-Kids, in m'n mailbox of op Facebook / Instagram en wens je vooral heel veel plezier met je kinderen!

Hartelijke groeten,

Anneke Ranzato

 

Log In