Pannenkoekrestaurant De Pannekoekenbakker in Eersel

Meer dan alleen pannenkoeken!

Lekker uiteten met kids? Breng dan een bezoek aan pannenkoekenhuis De Pakkekoekenbakker aan de karakteristieke Markt van Eersel.

Zowel jong als oud kan hier terecht voor de beste zoete en hartige pannenkoeken. Om de maaltijd compleet te maken hebben ze naast pannenkoeken eveneens diverse heerlijke voor- en nagerechten.

Heb je liever geen pannenkoek? Geen probleem, ze hebben namelijk ook vier verschillende maaltijdsalades of kipsaté met friet. Naast de menukaart hebben ze op zondag tot 17.00 uur een uitgebreide lunchkaart. 

Heerlijk binnen en buiten zitten

De Pannekoekenbakker is een ideale plek om even bij te komen na een mooie fietstocht of een dagje uit. Het is heerlijk zitten in het sfeervolle restaurant, in het jachthuis of op het zonovergoten (rookvrije) achterterras.

Eten en spelen

Gedurende je verblijf kunnen de kinderen zich zowel binnen als buiten helemaal uitleven. In de buitenspeeltuin zijn onder meer een springheuvel, trampolines en een glijbaan aanwezig. Ook bij slecht weer kunnen kinderen lekker binnen spelen. In het restaurant hebben ze namelijk een speelkelder met glijbaan, doolhof, gamekasten en een schminkhoek. Om het bezoek aan De Pannekoekenbakker af te sluiten, mogen alle kinderen een cadeautje uitkiezen in de speelgoedwinkel van het restaurant.

Meer tips? Bekijk alle kindvriendelijke restaurants op de site.