Zwemmen bij Recreatiepark TerSpegelt in Eersel

Wil je lekker even een dagje er tussen uit met de kinderen, maar niet te ver weg, ga dan naar Recreatiepark TerSpegelt in Eersel. Zij bieden hele leuke dagactiviteiten voor jong en oud. Bij goed en minder mooi weer kan je je hier prima vermaken. Je kan lekker zwemmen, spelen, kliederen en op avontuur gaan. Recreatiepark TerSpegelt is ook geopend voor een dagje uit met kinderen.

Sterrenstrand

Heb je wel eens gehoord van het SterrenStrand? Het is een overdekt water- en zandspeelparadijs waar je lekker kan zwemmen. Naast het kliederen met water en zand kun je in het SterrenStrand ook heerlijk klimmen en klauteren in Freule's Kasteel of op Timo's voetjes van de vloerpad. Vanuit het SterrenStrand kan je ook naar het verwarmde binnenzwembad waar je ook van de hoge glijbaan af kan of lekker kan bubbelen in het bubbelbad.

Buiten zwemmen

Je kan bij TerSpegelt ook heerlijk buiten zwemmen in de zwemplas! Bij de zwemplas kan je lekker zwemmen in natuurwater of glijden van de waterglijbaan. Omdat het een compacte plas is kan je gemakkelijk het overzicht houden ook al is het wat drukker.

Na het zwemmen kan je lekker eten bij Strandpaviljoen De Wijde Blick. Dit familierestaurant heeft  kindergerechten op het menu, een speeltent en een kinderbioscoop. Op het terras heb je een schitterend uitzicht over de recreatieplassen. Een gedeelte van het terras is overdekt en verwarmd. Maar je kunt je ook lekker opwarmen aan de houtkachel.

Kinderfeestjes!

Wist je trouwens dat je bij Recreatiepark TerSpegelt ook je zwemfeestje kan reserveren?