Speeltuin de Bucht in Bergeijk

Speeltuin de Bucht is een schitterende speeltuin, prachtig gelegen in een bosrijke omgeving in Bergeijk.

Er zijn behalve vele klimtoestellen, schommels, zandbakken, glijbanen, trampolines en een kabelbaan ook nog twee openluchtzwembaden met glijbaan! Ook is er een uitdagend klimparcours. Alle kinderen zijn welkom met hun (groot)ouders of verzorgers.

Kinderen kunnen naar hartelust spelen en zwemmen (in de zomer), terwijl de ouders de rust kunnen vinden op ons terras. Drank, snoep en ijs zijn tegen erg kindvriendelijke prijzen verkrijgbaar in het winkeltje.

Openingstijden: Woensdag-, vrijdag-, zaterdag- én zondagmiddag van 13.00 - 17.00 uur. In de vakantieperiode zijn we zelfs alle dagen open van 13.00 - 17.00 uur.

Entree: € 1,50 per persoon.

Zwembad Speeltuin de Bucht

Speeltuin de Bucht heeft twee zwembaden met glijbanen. Eén zwembad met glijbaan voor de allerkleinsten met een diepte van 35 cm. Het andere zwembad (18m x 8m) heeft ook een glijbaan en een diepte van 85cm.

Het zwembad is open tijdens de reguliere openingstijden van de speeltuin als de verwachte buitentemperatuur 21 graden of hoger is. De beslissing of het zwembad open is, ligt enkel en alleen bij het bestuur van de speeltuin. Bij de ingang van de speeltuin wordt ook op een bord duidelijk aangegeven of het zwembad de desbetreffende dag open is.

BabyBaby