Veldweg 22, 5321 JE Hedel

Indoor luchtkussenpark Bounce Valley Den Bosch

Zijn jullie nog op zoek naar een sportief uitje voor het hele gezin? Bezoek dan zeker Bounce Valley in Hedel. Dit luchtkussenpark bestaat uit zoveel springkussens dat je de vloer niet eens raakt!

bounce valley den bosch, hedel, sportief, actief, eropuit, dagje weg

Bezoek de website

Wat is een luchtkussenpark?

Een indoor luchtkussenpark is een hele grote ruimte met alleen maar opblaas elementen. Zelfs de vloer is van luchtkussens! Bij Bouncy Valley loop en spring je over lucht, en je hoeft niet van het ene springkussen af om naar een andere te gaan zoals het geval is bij springkussenfestivals. Bounce Valley is letterlijk één groot springparadijs!

Leef je uit bij Bounce Valley 

Behalve 'gewoon springen', zijn er in deze hal ook allerlei obstakels waar je overheen en zelfs onderdoor kunt springen en klauteren! Klimmen, glijden, bal spelletjes, en een echte whipe-out, pillow bash en obstacle run. Je kunt hier van alles beleven. Dit is geen normale indoor speeltuin, maar een springkussen pretpark waar je je helemaal kunt uitleven! 

bounce valley den bosch, hedel, eropuit, actief gezinsuitje,

Actief eropuit met het hele gezin

Kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van een leuk en actief uitje bij Bounce Valley. Zelfs de kleinste jumpers (jonger dan 5 jaar) zijn welkom tijdens de Mini-Bounce. En als volwassene vindt je het waarschijnlijk net zo leuk als je kind(eren), want bij Bounce Valley komt het kind echt in je naar boven. Hierdoor is dit luchtkussenpark uitermate geschikt als gezinsuitje! 

Bounce Valley is overdekt waardoor je hier het hele jaar door heerlijk kunt binnenspelen. Of het nu buiten regent of 30 graden is: binnen is het altijd aangenaam. Parkeren is gratis!

Meer info en tickets

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor