Noord-Brabant heeft alles! Van een fantastische natuur tot grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda. Brabant staat bekend om zijn mooie natuur en de bourgondische gezelligheid. Er is altijd wat te beleven en daarom zeker leuk om in deze provincie eropuit te gaan. Leuke gezinsuitjes zijn er ook meer dan genoeg te vinden.

Kortingenboekje GRATIS download!

Maar wat als je niet zoveel geld te besteden hebt of gewoon liever er goedkoop op uit gaat? Go-Kids wil iedereen kunnen inspireren om eropuit te gaan en daarom hebben we allerlei gratis en voordelige uitjes voor je op een rij te zetten. Dit hebben we per provincie gedaan, zodat je handig kunt zoeken in de omgeving waar je bent of, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, naartoe wilt. 

Gratis eropuit in Noord-Brabant

Met gratis bedoelen we ook echt gratis, dus geen entreegeld! Ontdek via onderstaande button de leukste gratis uitjes en activiteiten in deze mooie provincie. Ook vind je hier een aantal extra tips om de bijkomende kosten voor bijvoorbeeld vervoer en eten/drinken zo goedkoop mogelijk te houden. 

Gratis eropuit

gratis eropuit in brabant, uitje, gezinsuitje, kinderen

Goedkoop eropuit in Noord-Brabant 

Goedkoop is natuurlijk een relatief begrip! We kunnen niet in iemands portemonnee kijken en wat voor de één goedkoop is, is voor de ander nog onbetaalbaar. Hier zijn wij ons zeker van bewust, maar we hopen jullie toch via deze weg een aantal leuke tips te kunnen bieden. 

Goedkoop eropuit

goedkoop eropuit in brabant, uitje, gezinsuitje, kinderen, voordelig, low budget, betaalbaar

Eropuit met korting in Noord-Brabant

Tot slot hebben we voor je gespeurd naar leuke kortingen op uitjes in onze provincie. Dit kan gaan om een speciale Go-Kids korting, maar ook algemene kortingsacties die bedrijven bieden.

Eropuit met korting

eropuit met korting in brabant, uitje, gezinsuitje, kinderen

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Ontdek alle uitjes in Brabant

Ben je benieuwd naar andere leuke uitjes in het altijd gezellige Brabant? Deze provincie is opgedeeld in vier te gekke regio's en bij elke regio vind je nog veel meer leuke mogelijkheden voor een compleet dagje weg.

Volg onze socials, wij mogen geregeld kaartjes verloten onder onze volgers

Instagram Go-Kids Breda
Facebook Go-Kids Breda

Instagram Go-Kids Eindhoven
Facebook Go-Kids Eindhoven

Instagram Go-Kids Den Bosch/Nijmegen
Facebook Go-Kids Den Bosch/ Nijmegen