Uitjes met korting in Brabant

In Brabant zijn er ontzettend veel leuke gezinsuitjes te vinden. Voor elke leeftijd, binnen-buiten, actief-ontspannen, in de natuur of midden in de stad......... er is voor ieder wat wils. Ook kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Zelfs voor uitjes met korting kun je terecht in deze mooie provincie.  Zeker in deze tijden is dat mooi meegenomen. De regiomanagers van Go-Kids in Brabant hebben allerlei leuke uitstapjes met korting in de provincie voor je op een rij gezet!

Kortingenboekje GRATIS download!

World of Dino's

World of Dinos staat in de zomervakantie weer in Nederland! Dit is de grootste dinosaurus expo van Europa, met allerlei levensgrote en bewegende dino's. Via Go-Kids krijg je maar liefst 20% korting op de aanschaf van jouw ticket.

Koop je ticket hier

Speurtochten van Heel Holland Speurt

Een speurtocht is super leuk om samen te doen met de kinderen. Lekker met je gezin dwalen door een stad, op zoek naar aanwijzingen. Want wie speurt ontdekt meer! Kijk hier voor meer info.
Bestel jij je tickets via Go-Kids dan ontvang je 10% korting.

Boek je speurtocht hier

 

Gereduceerde tarieven tijdens daluren

Veel uitjes bieden een gereduceerd tarief tijdens daluren of hebben speciale Happy Hours. Zo kun je bij Jumpsquare Veghel elke vrijdag- en zaterdagavond van 20:00 t/m 22:00 uur komen jumpen en bij Jump XL Waalwijk van 19:00 t/m 22:00 uur. Dit voor maar € 19,99 inclusief jumpsokken. Als je vaker wil komen springen dan is ook een abonnement een voordelige keuze! 

 

Volg onze socials, wij mogen geregeld kaartjes verloten onder onze volgers

Instagram Go-Kids Breda
Facebook Go-Kids Breda

Instagram Go-Kids Eindhoven
Facebook Go-Kids Eindhoven

Instagram Go-Kids Den Bosch/Nijmegen
Facebook Go-Kids Den Bosch/ Nijmegen

 

Korting sparen bij de verschillende supermarkten

Bij verschillende supermarkten kan je sparen voor korting.  Zo kan je  bij ons in de provincie naar Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos in Best of ga lekker wandelen en beestjes kijken in de Beekse Bergen, of wat dacht je van lekker spelen bij Attractiepark DippieDoe in Best?

Bij de AH kan je vanaf nu ook weer sparen voor een 2e kaartje gratis voor allerlei leuke uitjes. Er zit voor iedereen wel wat tussen. Kijk hier voor meer info.

Activiteiten en evenementen

Regelmatig wordt er in een stad of dorp iets voor kinderen georganiseerd, zeker in vakantieperiodes! Door op Facebook lokale groepen te volgen en het gratis huis-aan-huis blad te lezen ben je goed op de hoogte wat er allemaal bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Ook bij de lokale supermarkt op het prikbord kan je leuke dingen vinden net als kinderen vanuit school nog wel eens flyers meekrijgen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste vakantieactiviteiten in jouw regio? Schrijf je dan in voor de Go-Kids nieuwsbrief en ontvang automatisch voor aanvang van elke schoolvakantie de leukste tips per mail. 

Ook een aanrader is om regelmatig de Go-Kids agenda op de website te checken. Hier worden regelmatig gratis activiteiten, evenementen en festivals gedeeld! 

Hoe maak je een uitje goed betaalbaar?

Blijf je in de buurt dan kun je om de kosten zo laag mogelijk te houden ervoor kiezen om te lopen of te fietsen naar jullie bestemming. Zeker met de huidige brandstofprijzen scheelt dat veel geld. Is jullie uitje iets verder weg? Check dan eens of het wellicht goedkoper is om per bus/trein te reizen. Zo reizen kinderen tot vier jaar vaak gratis en krijgen kinderen ouder dan vier jaar meestal korting. Daarnaast is reizen met het openbaar vervoer voor veel kinderen al een hele beleving op zich. 

Ga je een hele dag eropuit? Dan moet er natuurlijk ook gegeten worden en dit hoeft echt niet tot hele hoge uitgaven te leiden. Bij veel uitjes mag je zelf eten en drinken meenemen. Neem dus een kleedje mee, duik thuis de voorraadkast of de supermarkt in, vul wat bekers/flessen drinken en je hebt een gezellige picknick. Dat vinden de meesten kinderen nog super leuk ook! En heb je geen zin om alles mee te moeten nemen en je ben je in de buurt van een stad of dorp? Dan kun je natuurlijk ook even de supermarkt in gaan voor een lekkere lunch of een ijsje. 

 

Ben je op zoek naar betaalbare uitjes in de provincie Brabant? Ook daar hebben we leuke tips en ideeën voor. Net als gratis uitjes!

Check voordat je op pad gaat altijd de website van de bestemming. Het kan zijn dat locaties niet meer gratis zijn of dat voor bepaalde activiteiten wel moet worden betaald. Ook kunnen openingstijden veranderen, zeker in vakantieperiodes. 

Log In