Ontbijten, lunchen, dineren of iets drinken met de kinderen in de carnavalsvakantie

Er zijn verschillende leuke en gezellige familierestaurants en horecagelegenheden in de regio Breda waar kinderen meer dan welkom zijn. Leuk om te combineren met een fijne boswandeling of een ander vakantie uitje in de carnavalsvakantie. 
(Klik op de naam van het restaurant om naar hun pagina te gaan).

Familierestaurant Dennenlucht

Familierestaurant Dennenlucht ligt aan de rand van het Mastbos bij Breda. Een bezoek aan Dennenlucht is dus zeer goed te combineren met bijvoorbeeld een wandeling over het mooie Vlonderpad in het Mastbos. De boerderij is verbouwd tot een erg sfeervol pannenkoeken / familierestaurant. Het heeft een grote speeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Als het weer wat minder is kunnen de kinderen ook spelen op de fijne speelzolder bij Dennenlucht. Er is een beamer installatie waarbij er spelletjes op de vloer geprojecteerd worden. Let op op maandag en dinsdag zijn ze gesloten Reserveer hier.

Koffie drinken met lekkers bij The Cake Room in Breda

Geen restaurant wel een super tip voor als je overdag in de binnenstad van Breda bent met kids. 
The Cake Room is een super plek om heerlijk koffie, thee of een monster milkshake te drinken en te genieten van een heel veel lekkers! Ook is zijn er speciale sweets voor Valentijnsdag die tot en met 14 februari te verkrijgen zijn in de boutique. Een absolute topper!

the cake room

De 7 Heuveltjes

Aan de Galderseweg tegenover het Mastbos vind je eetcafé De 7 Heuveltjes.  Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het vlakbij gelegen speelbos met daarna een heerlijke familieborrel. Dit eetcafé heeft een heerlijke speeltuin voor de kinderen met met oa een draaimolen, tokkelbaan, klimrekken, glijbaan en (familie) schommels.

De menukaart heeft veel lekkers van lunch- en hoofdgerechten tot borrelhapjes en seizoensgebonden gerechten. De kaart wordt met regelmaat veranderd. Natuurlijk is er ook een kinderkaart!

De Steengroeve

Deze leuke locatie is geschikt voor jong tot oud en je kunt er vanalles doen en beleven. Zo is er een binnenspeeltuin maar ook een grote buitenspeeltuin, er is een pannenkoekenrestaurant, je kunt er diverse activiteiten doen en je kunt hele leuke tasjes huren om op pad te gaan in het bos aan de overkant in het kabouterpad in Chaam.

de steengroeve chaam

De Menmoerhoeve

Bij De Menmoerhoeve in Etten-Leur kan je niet alleen heerlijk eten, je kunt er heel veel beleven. Er zijn diverse activiteiten om te boeken, er is een boerderij, er is een kinderboerderij, een vlindertuin, je kunt er heerlijk wandelen en zelfs kamperen. Het Restaurant is de hele dag open en je kunt er heerlijke gerechten eten die bereid worden met streekproducten. Er worden veel producten gebruikt die zelf worden gemaakt van producten uit de eigen groentetuin of van het eigen vee. De Menmoerhoeve in Etten-Leur is een locatie voor een heerlijk dagje weg.

Fabels

In Molenschot ligt Fabels. Een super leuk familierestaurant met een hele leuke buiten speeltuin. Dus als het een lekkere koude dag is dan kunnen de kinderen hier nog heerlijk spelen. Ook hebben ze een super lekkere menu kaart die een keer in de zoveel tijd wisselt.

Het T-Huis

Het T-Huis ligt in het gezellige Valkenberg Park in de stad Breda. Het T-Huis is een heerlijke plek om naar toe te gaan, en ook als het koud is buiten is het er heerlijk vertoeven. Aan het ruime terras is een grasveld.  Je vind er ook de stads speeltuin. Dit is voor de kids natuurlijk super. Hoe fijn is het al de ouders lekker kunnen genieten van een kopje koffie in de ochtend of iets anders en dat de kids zich vermaken in de overzichtelijke speeltuin.

Gusti Breda

Ontbijten, lunchen, ijsjes eten met de kinderen bijna in het centrum van Breda! De sfeer van Gusti Breda is gezellig, laagdrempelig en no-nonsens en daarom de perfecte plek om te eten met je familie. Je kunt hier heerlijk lunchen, en er staat voor ieder wat wils op de kaart. De kinderen kunnen spelletjes doen of lekker kleuren ze zijn hier super welkom! 

Brasserij Offcourse

Brasserij Offcourse is een gezellige plek voor de hele familie. Het restaurant met speeltuin is erg kindvriendelijk. Jullie kunnen hier terecht voor een lunch, brunch en familie diner. 

Naast lekker eten, kunnen jullie hier ook van alles beleven. Zo is er buiten naast het terras een adventure speeltuin met leuke speeltoestellen.  Binnen in de overdekte hal kunnen jullie de 18 holes van de adventure golfbaan spelen. Het is echt een avontuur, jullie maken een reis door het Midden Oosten. Vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Tip: Deze leuke brasserij is ook goed te combineren met het vlakbij gelegen kabouterpad in Chaam

brasserij offcourse

Texas Bar & Grill Terheijden

Wil jij een echte cowboy of cowgirl worden? Kom dan naar Texas Bar & Grill!
Dit is een kindvriendelijk restaurant waar regelmatig leuke activiteiten en acties worden georganiseerd voor kinderen. 

De kinderen mogen gewoon lekker hun gang gaan in het restaurant. Het is er groot en gezellig genoeg voor en er is een heerlijke menukaart speciaal voor de kids. Ook is er nu een hele leuke kleurplaat en ontvangen ze bij het kindermenu een leuke surprise op zaterdag.

 

Kijk voor de zekerheid even op de site voordat je op pad gaat. Sommige bedrijven hebben andere openingstijden i.v.m. Carnaval!

 

 

Kijk voor een overzicht van alle kindvriendelijke restaurants op onze site.

Heb jij nog een leuke tip waar je lekker hebt gegeten met jouw kids? Stuur mij een mailtje: loes@go-kids.nl en wie weet staat jouw favoriet binnenkort ook in deze lijst. Dank je wel!

TIP: wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda 

Log In