Zundertseweg 66, 4876NL Etten-Leur

BOERgondisch genieten bij de Menmoerhoeve in Etten-Leur

De Menmoerhoeve in Etten-Leur

De Menmoerhoeve combineert actieve natuurbeleving met bourgondisch genieten.


Met een eigen natuurgebied, met o.a. een vlinder-, groente- én speeltuin, en met een leuke kinderboerderij. Bovendien een gezellige camping, met 25 plaatsen en 4 houten blokhutten, voor overnachtingen met ultieme plattelandsrust.

     

Restaurant 

In het restaurant proef je het respect voor natuur en dier in de verse, seizoensgebonden gerechten. Hierin wordt zoveel mogelijk van eigen land verwerkt. Afval dat overblijft gaat op een composthoop, om later weer de tuin mee te bemesten. De op de boerderij grazende koeien, schapen en varkens worden na een ontspannen leven verwerkt in lekkere lunch- en dinergerechten.

restaurant

Kinderboerderij, kamperen en feesten in Etten-Leur

Kinderboerderij de Menmoerhoeve ligt in het buitengebied van Etten-Leur. Op deze kinderboerderij in Etten-Leur lopen verschillende landbouwhuisdieren door elkaar. Deze dieren mogen gevoerd worden, natuurlijk niet te veel want dat is niet goed voor de dieren. In de eerste weide lopen de  konijnen, diverse kippen, kalkoenen, geiten, een paardje, duiven, een gans en eenden.

Deze kinderboerderij in Etten-Leur heeft ook een schapenweide. Hier lopen heideschapen, één van de oudste rassen van Nederland. 

Je kunt bij De Menmoerhoeve ook je kinderfeestje bij de boer vieren.

Wist je dat je bij De Menmoerhoeve ook kunt kamperen?

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor