Gusti Breda
Ginnekenweg 30, 4818 JE Breda

IJssalon Gusti Breda

Bij Gusti aan de gezellige Ginnekenweg kun je heerlijk lunchen, koffie drinken en... de lekkerste Italiaanse ijsjes eten met de kinderen. Je kunt in deze gezellige lunchroom/ijssalon gezellig binnen zitten of heerlijk buiten op het terras.

Kinderen zijn super welkom. Eigenaar Egon is een enthousiaste kerel en alles mag en kan bij Gusti. Er is een leuke spelletjes/speel hoek voor de kids, waardoor de ouders ook lekker even op het gemakje hun eigen ding kunnen doen. Dus voel je welkom als je lekker met vriendinnen wilt bijpraten, gezellig een krantje met een kopje koffie wilt komen doen, je mag komen werken met je laptop, kom borrelen met de buren of gewoon lekker even alleen. Het kan allemaal. 

Altijd feest bij Gusti Breda! 

Kinderen kunnen hun lol op bij Gusti Breda. Van een ambachtelijke schepijsje, een donut, warme chocolademelk (leuk detail: je kunt daar zelfs roze en groene chocolademelk kiezen!), een zelfgemaakte milkshake van datzelfde ambachtelijke ijs, een taartje, smoothie, tosti… Lekker genieten is het. En wil papa of mama na een heerlijk focacciabroodje nog even tot rust komen met de lekkerste koffie uit Italië? (Ja echt: hier hebben ze Illy koffie!) Dan weten de kids zelf al de weg naar de kast voor spelletjes te vinden. Het is altijd een feestje als je met kinderen naar Gusti gaat. 

High tea kinderfeestje 

Om het feestje in Gusti nog specialer te maken, kun je er ook een kinderfeestje houden! Een speciale op maat gemaakte kinderhigh tea met lekkernijen die je het liefst zelf opeet. Van kleine donuts tot verschillende smaken ijs, van cakejes tot chocoladelekkernijen. Om het feest compleet te maken mag de jarig job zelf zijn of haar eigen ijsje scheppen. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op www.gustibreda.nl. Of loop gewoon even binnen! Een gegarandeerd succes. 

 

Gusti zit ook op TikTok! We zijn te vinden als Gusti Breda. Leuk als je ons volgt!

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor