Go-Kids Westfriesland

Heb jij een gezin met kinderen tot een jaar of twaalf en woon je in Westfriesland? Dan ben je vast en zeker vaak op zoek naar leuke dingen om te gaan doen met je gezin. Er is van alles waar je naartoe kunt in en om Hoorn, Enkhuizen en Medemblik - alleen moet je dat allemaal maar net weten.

De leukste uitjes, kinderfeestjes, clubs en activiteiten

Gelukkig is er Go-Kids! Bij Go-Kids zetten we de leukste uitjes, kinderfeestjes, clubs en activiteiten voor kinderen op een rij. Dat doen we in regio's, zodat alles wat je ziet een beetje in de buurt is.

Noord-Holland Noord

In mei 2017 startte Marije Koelman met Go-Kids Noord-Holland Noord: een regio die zich uitstrekte over heel Noord-Holland boven onze regio Zaanland, dus van Alkmaar tot Hoorn tot Texel en alles er tussenin. 

Zaanland en Amsterdam

Zelf ben ik al begin 2016 met Go-Kids begonnen. Op 1 april 2016 ging Go-Kids Zaanland live, waarmee ik de alle leuke gezinsuitjes in de regio Zaanstreek-Waterland in beeld wilde brengen. Dat was logisch vanuit mijn toenmalige woonplaats Purmerend. 

Vlak daarna ben ik begonnen met het in kaart brengen van de vele activiteiten voor gezinnen in Amsterdam. Gewoon, omdat ik vond dat Go-Kids in Amsterdam niet mocht ontbreken en er zo snel mogelijk moest komen. Dat is gelukt: op 14 juli 2017 lanceerden we Go-Kids Amsterdam. Vlak daarna verhuisde ik overigens naar Monnickendam - nog steeds in Zaanstreek-Waterland dus.

Westfriesland, regio Alkmaar en Noordkop

Toen werd het januari 2018, en Marije gaf aan dat ze het Go-Kids stokje voor Noord-Holland Noord wilde overdragen. Mijn Go-Kids bloed stroomde inmiddels zo hard dat ik aangaf daar graag mee aan de slag te gaan. Wel met een 'maar': ik wilde de grote regio opsplitsen in drie kleinere. Ik vind de regionale visie van Go-Kids erg belangrijk: als ouder moet je er heel veel leuke dingen kunnen vinden in je eigen omgeving. Zo kwamen we tot drie nieuwe regio's die in de plaats kwamen voor Noord-Holland Noord:

De regio's Alkmaar en Noordkop zijn begin 2020 overgenomen door nieuwe collega's, die daar wonen en er heerlijk mee aan de slag zijn gegaan. Westfriesland heb ik wel bij mezelf gehouden vanwege de fijne aansluiting met Zaanstreek-Waterland.

Zaanstreek-Waterland & Westfriesland

Ik woon dus in Monnickendam in de gemeente Waterland. Wat heb ik met Westfriesland? Ach, het gebied is vanuit Monnickendam nou ook weer niet ver weg ofzo, ik ben in nó time in Hoorn. Verder is mijn moeder opgegroeid in Enkhuizen, de familie van mijn oma komt helemaal uit Westfriesland. Grappig toch?

Anneke & Shari

Het beheer van deze twee Go-Kids regio's doe ik samen met Shari Isselt. Samen zetten we de leukste tips voor ouders en kids in Zaanstreek-Waterland en Westfriesland online!

Vanaf half augustus 2021 zijn we aan de slag gegaan om de social media kanalen en nieuwsbrief voor deze twee regio's met elkaar samen te voegen. Voor leuke uitjes in de andere regio willen veel ouders immers best een stukje rijden. 

We horen heel graag van je!

Heb jij tips voor ons? Heb je een kindvriendelijke plek die je graag goed in beeld wilt brengen bij Go-Kids? Of mis je plekken en activiteiten en wil je die aan ons doorgeven? We horen graag van je! Mail ons op westfriesland@go-kids.nl en je hoort snel van ons!

Kindvriendelijke groetjes,

Anneke & Shari

Log In