Go-Kids regio Breda

Wie is de persoon achter Go-Kids Breda?

Ik las de volgende zinnen via een facebook bericht waar ik in getagt was: 'Wie wordt het nieuwe gezicht van Go-Kids Breda? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ken je iemand die graag voor zichtzelf wil beginnen? Delen van dit bericht is lief!'
En vervolgens ging het bericht verder. Mijn aandacht was meteen aan! Ik dacht bij mijzelf wat gaaf! Dit ben ik... 

Mijn naam is Loes Levy, ik ben bijna 40 jaar en ben mama van Diede (2015) en Cato (2018) en vriendin van Benny. We wonen in Breda en ik behoor zelf tot de doelgroep van Go-Kids. Daarnaast vallen mijn kids binnen de doelgroep van Go-Kids en ken ik veel in en rondom Breda. Ik heb jaren in de media gewerkt in Breda. Na de geboorte van mijn kids wilde ik graag iets anders. Ik vind het belangrijk dat werk en privé goed in balans is en wil graag mijzelf ontwikkelen. Doordat ik met Go-Kids een bestaande regio over heb genomen van mijn voorgangster Saskia, die 7 jaar Go-Kids heeft gedraaid heb ik een goed lopende regio over genomen. Saskia heeft de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat de site super goed gevuld is en dat de doelgroep die naar de site gaat of de socials volgt zoals Facebook en Instagram goed geïnformeerd wordt en up to date is. 

Voor mij is bijna alles nieuw op dit moment. Ik vind het heel erg leuk om naar klanten toe te gaan. Dit vind ik heerlijk om te doen en krijg ik super veel energie van. Waar ik ook heel veel energie van krijg is alles wat ik mag doen om bestaande en nieuwe klanten te bedienen, bezoekers te informeren en om alles online te krijgen. Ik ben nog nooit zelfstandig ondernemer geweest en er komt een hele hoop bij kijken. Dit had ik van tevoren uitgezocht en ik vind tot nu toe alles leuk om uit te pluizen, te ontdekken, te leren, en om mezelf te ontwikkelen.

Op dit moment ben ik bijna 24 uur per dag met Go-Kids bezig. Alles wat ik doe of zie denk ik is dit leuk voor Go-Kids? Je kunt op Go-Kids als bezoeker alles vinden op het gebied van kinderen t/m 12 jaar. Dus ben je op zoek naar een restaurant waar de kids gewoon welkom zijn? Ben je op zoek naar een leuk uitje voor het gezin, familie of wil je een feest geven? Ben je op zoek naar een aanbieder om het gaafste kinderfeestje te vieren? Ben je op zoek naar een sportclub, zwemschool, muziekles of iets anders waar je kind behoefte aan heeft? Of wil je winkelen voor en of met de kids? Zelfs voor ovenachten moet je bij ons zijn. Kijk op Go-Kids Breda! 

Daarnaast zal ik de klanten die een lidmaatschap hebben persoonlijke aandacht geven en zo een samenwerking aan gaan zodat we beide tevreden zijn. Ik ben benaderbaar en vind het leuk om mee te denken. Mijn streven is om de campagne van de klant tot een succes te maken. Dit doe ik door zichtbaarheid te creëren en te behouden. 

Mocht je meer willen weten over Go-Kids Breda?
Heb je een leuke tip voor mij?
Wil je graag iets in de agenda plaatsen?
Of wil je een afspraak om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Bel 06-41960990 of mail naar loes@go-kids.nl

Volg Go-Kids Breda ook via de socials om niets te missen!

Log In