Moederdag 2024!

Zelfgemaakte kado's en ontbijt op bed van de kinderen. Op 12 mei 2024 is het weer Moederdag! Mijn kinderen komen altijd terug van school en gaan dan heel onopvallend (ha ha) hun zelf gemaakte cadeau verstoppen. Op zondag ochtend krijg ik dan na veel gerommel in de keuken en met de hulp van papa een zelfgemaakt ontbijtje bij hun geknutselde kado's, tekening of versje. Ik vind het fantastisch. Meestal heeft papa dan ook een cadeautje gescoord met de dames dus dat is extra boffen!

Moederdag cadeau kopen?

Naast een knutsel of kleurplaat van de kids is het ook leuk om een echt cadeautje aan je moeder te geven. Heeft jouw partner of de kids nog inspiratie nodig voor een leuk cadeau? 

winkels op Go-Kids

Laat ze hier eens snuffelen.

Koop een leuk cadeautje bij La Luz.
Bij de deals staat ook een leuke kortingsbon van La Luz, deze vind je hier

Geef een prachtige fotoshoot cadeau verzorgd door Jenny Fotografie.
Dit is echt een heel gaaf cadeau idee voor jouw moeder. Denk ook eens aan een shoot met je eigen moeder en je kinderen. Prachtige herinneringen vastgelegd.

Erop uit tijdens Moederdag in de regio Breda

Hier in de regio Breda zijn veel gezellige Moederdag ontbijten, brunches, Moederdag high tea's en nog veel meer Moederdag activiteiten. 

 

High Strawberry bij Het Aardbeien Terras in Rijsbergen (deze is bijna volgeboekt maar je kunt wel een leuke cadeaubon kopen!)

Met vooraf een frisse aardbeienprosecco, inclusief een warme chocolade fondue en onbeperkt koffie, thee, ranja  en als toetje een heerlijk schepijsje + een cadeautje voor de mama's!!

Het perfecte cadeau voor jouw moeder, want wie houdt er nu niet van aardbeien, chocolade en prosecco?

Deze High Strawberry is op 11 en 12 mei. Het kost €15 per volwassene en de kleine kindjes kunnen lekker mee snoepen.

Geniet van een heerlijk zoete en gezellige High Strawberry op Moederdag Kijk even hier

Moederdag bij Dennenlucht

Speciaal voor alle moeders, oma’s, bonusmoeders en schoonmoeders heeft Dennenlucht een heerlijke high-tea buffet! 

Moederdag High Tea buffet bij Dennenlucht bevat onder andere:
Diverse soorten zoetigheden | Heerlijke chocolade bonbons | Ruim belegde sandwiches | Verschillende hartige hapjes | Verse muffins en scones

Tijden
Buffet tussen 11:00 uur en 13:00 uur, ontvangst vanaf 10:30 uur.
Volwassenen
27,95
Kinderen
1 t/m 3 jaar: eten gratis mee
4 jaar t/m 12 jaar: 17,95
betalende kinderen inclusief vier Jaap dukaten

Reserveer hier

Moederdag ontbijt en heerlijke Boxen met sweets bij The Cake Room in Breda

Geniet van een heerlijk zoete en gezellig ontbijt op Moederdag KIJK HIER

Wandelingen met kinderen in de regio Breda

Wandelen met je gezin is een ideaal uitje! Natuurlijk is het veel leuker om, zeker als je met kinderen wandelt, om een speurtocht te lopen! Hieronder zie je een overzicht van super leuke speurtochten en ontdek wandelingen met met kids in de regio Breda! 

  • Gratis speurtocht binnenstad Breda Speel CREDO de gratis City Game van Breda en ontdek het verborgen pad van Breda. Dit is een interactieve speurtocht door Breda. Al lopend door het historische stadscentrum van Breda of gewoon aan de keukentafel speel je op je telefoon of tablet  "CREDO het City Game Spel van Breda". Ontrafel met de kinderen het mysterie. Gratis City Game Breda
  • Speurtocht bij Dennenlucht  Ook hebben ze voor kids een knapzak en leuke speurtocht door het Mastbos aangrenzend aan Dennenlucht! Speurtocht Dennenlucht
  • Smokkelpad Willen jullie een oude smokkelroute lopen bij de Strijbeekse Heide? Bij de Strijbeekse Heide loopt een 8 kilometer lange wandeling, langs de grens. Jullie passeren twee keer de grens met België. Dat zie je aan de grenspalen langs de route. Super leuk om met kids te doen. Het is mogelijk om de route een paar kilometer in te korten als je met kleine kids bent. Na de wandeling kun je terecht  bij De Smokkelaar  Smokkelpaden het De Smokkelaar 
  • Geocachen met kinderen Deze schatzoek wandelingen zijn een enorme hit hier in huis!Geo cachen met kids
  • Legendejagers  Dit is niet echt een speurtocht maar wel een thema wandeling. Tijdens jullie wandeling leer je over de legendes uit de regio Breda. Legendetochten zijn uitgezette wandelingen rondom een bijzondere plek met een spannend verhaal hier uit de regio. Tijdens de wandeling beleef je het verhaal. Legendetochten

  • Wil je naar een speelbos, kabouterpad of laarzenpad?  KIJK HIER

Leuke erop uit tips met kinderen in de regio Breda

Er zijn ook veel leuke dingen te doen op deze Moederdag in de regio. Ga bijvoorbeeld naar Akkersmans in de Heen, lekker lunchen, dineren of iets drinken bij een toffe horecagelegenheid waar het ook leuk is voor de kids.  Mama mag gratis komen klimmen bij Klimpark Biesbosch, Mama mag gratis komen glow-golfen bij Funzone of kies een van de vele andere (gratis) uitjes die op Go-Kids Breda te vinden zijn!

Geniet lekker met elkaar van deze Moederdag, en ik hoop je je moeder goed verwent en knuffelt.