Armbandjes voor Kids!

Vanes maakt armbandjes met positieve spreuken en lieve teksten, om zichzelf, mij en jou dagelijks te motiveren.
Om je te inspireren en aan te moedigen.
Om je te vertellen dat jij in jezelf mag geloven.

La Luz kids

En die armbandjes zijn er vanaf nu ook voor kids!

Want Vanes wil alle kids op de wereld een hart onder de riem steken en hen vertellen dat ze trots op zichzelf mogen zijn, no matter what!

Immers, het mooiste wat je later kan worden, is jezelf.

Het verhaal van La Luz

Het gezicht achter La Luz is Vanessa, mama van Bram en dankbaar waarvoor ze staat in het leven.

In een lange zoektocht naar geluk, werkte ze als vrijwilliger bij de voedselbank op Aruba, destijds haar woonplaats. Door de armoede op het eiland is ze in aanraking gekomen met jonge vrouwen en kinderen die haar tot in haar hart hebben geraakt.

Teruggeven is altijd belangrijk geweest voor Vanes en dit is een van de redenen waarom ze haar eigen bedrijf is begonnen. Ze wil een merk creëren dat niet alleen succesvol zou zijn, het bedrijf moest ook een positieve impact op de wereld hebben!

La Luz armbandjes

De Missie van La Luz

De missie van La Luz is het verspreiden van liefde en licht.
Dit doet Vanessa door motivatie armbandjes te maken. Armbandjes met motiverende positieve speuren en lieve teksten. En hoe mooi is het om te starten bij onze kids.

Wil jij een kindje meer zelfvertrouwen geven? Een motiverende positieve spreuk meegeven voor de moeilijke momenten op school of bij de oppas? Een lief cadeautje voor nét dat beetje meer lef tijdens het sporten of afspreken?

Met de armbandjes van La Luz gaan kids stralen en in zichzelf geloven!

Voor ieder verkocht armbandje doneert La Luz €1 aan Free a Girl

La Luz Boys en Girls

Free a Girl

Deze stichting strijd tegen de seksuele uitbuiting van kinderen. Sinds de oprichting heeft Free a Girl meer dan 6.200 kinderen kunnen bevrijden in 6 landen! Vanessa is trots dat we Free a Girl kunnen steunen door de verkoop van de armbandjes!

Armbandjes kopen met korting

Wil jij nou zelf ook zo'n fantastisch armbandje kopen en ook nog eens een goed doel steunen? Als je naar de deal gaat koop je het armbandje met 20% korting!

Shop hier deze fantastische armbandjes!

Dankbaar La Luz