Jenny Fotografie

De leukste fotograaf uit de regio Breda

Jenny Fotografie Breda

Omdat ‘net niet helemaal perfect en gelikt’ juist wel perfect is!

Dit laat zien wie jullie zijn, de dynamiek binnen jullie gezin, de liefde, het plezier, de verbinding. Alles wat nu ‘typisch jullie’ is, is later de allermooiste en waardevolste herinnering. En juist dat wilt Jenny heel graag vastleggen, ze wilt jullie vangen op beeld, de allermooiste foto’s om voor altijd te koesteren!

     

Dit kan uiteraard alleen maar wanneer iedereen zich op zijn gemak voelt, wanneer het vertrouwen er is, en er geen druk is om de perfecte foto te maken maar wanneer er ook geen druk qua tijd. Gewoon relaxed, gezellig, ruim de tijd voor ‘de kat uit de boom kijkers’ om te wennen, en dan.....? Dan komt het altijd goed en levert het de allermooiste foto’s op!

Alles kan, alles mag; een tikkie poseren maar vooral ruimte om gewoon helemaal jullie zelf te zijn.  Een schaterlach, een dikke knuffel, een geluksdansje, een natte kus, liefdevolle en trotse blikken....

Een ding is wel zeker! De foto’s van Jenny worden met heel veel liefde vastgelegd en zijn het allermooiste cadeau om te krijgen en om te geven (aan een dierbare of aan jezelf); Een blijvende herinnering van een heel bijzonder moment uit jullie leven; het ‘nu’ !

     

Jenny is heel open, relaxed, kan mensen makkelijk op hun gemak stellen en een fijne sfeer creëren.

Ze is moeder van 4 en heeft jaren werkervaring met kinderen. Allemaal ingrediënten waardoor een shoot een feestje wordt, en ja.... echt...zelfs voor alle mannen en inimini mannen die echt niet van foto’s maken houden en voor alle moeders die vinden dat ze niet fotogeniek zijn of net teveel rolletjes en rimpels hebben!

Ook voor fotoshoot-kinderfeestjes!

     

Naast familie-, bruiloft-, new born-, portret-, boudoir- en brandingshoots is Jenny ook te boeken voor fotoshoot-kinderfeestjes! En daar maakt ze echt een feestje van, letterlijk en figuurlijk! Tuttebellen, omkleden, lipglossje hier, en een nagellakje daar.... en daarna mogen de modellen in de dop helemaal los! Jenny zorgt ervoor dat de kinderen zich mooi en speciaal voelen, dat hun zelfvertrouwen met iedere klik van de camera groeit, dat ze gaan stralen en schitteren, zich helemaal vrij voelen voor de lens. Allemaal samen op de foto, 1 op 1, grappige foto’s, mooie foto's typische Pinterest foto’s....

Met welk idee, voor welke gelegenheid of samenstelling je bij Jenny aanklopt voor foto's niks is haar te gek en haar creatieve brein maakt gelijk overuren hoe jouw wens vastgelegd kan worden. Mind blowing, super dierbare en waardevolle foto’s zijn iig altijd het resultaat.

Je hoeft achteraf geen selectie te maken of nog iets bij te bestellen of bij te betalen want Jenny bewerkt alle goede foto's zorgvuldig waardoor je gegarandeerd heel veel en een enorme variatie aan foto’s in hoge resolutie ontvangt.

Wil je meer info en/of nog meer prachtige foto's zien? Kijk dan even bij Jenny's instagrampagina.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor