Stoere en sportieve outdoor familie uitjes 

Zijn jullie een sportieve familie? Dan zijn deze stoere outdoor familie uitjes vast iets voor jullie! 

Klimpark bij de Treehouse bar de Mosten

Vanaf mei is er een gloednieuw klimpark bij de Treehousebar bij de Mosten. Kijk hier voor meer informatie over het klimmen met kinderen bij dit klimpark 

Naast het klimpark is er van alles te beleven bij de Treehousebar. Kennen jullie de gratis speurneuzen wandeling al? Vanuit de gezellige Treehouse bar loopt een super leuke actieve 2 KM lange speurneuzen wandeling voor kinderen rondom de vijver. Deze wandeling die in het teken staat van eekhoorntjes is gratis te lopen. Binnen bij de bar kun je een route kaart halen en kunnen de kinderen een knipkaart vragen. De kinderen gaan tijdens de wandeling namelijk op zoek naar 10 eekhoorntjes! 

Waterskiën bij de Mosten

Leer wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van de instructeurs die je op een leuke manier de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Gevorderden kunnen zich uitleven op de obstacles en als je alleen wilt kijken kan dat natuurlijk ook. Kijkers kunnen genieten van de tricks op het water en een drankje aan de gezellige strandbar.

Lees hier alles over het waterskiën bij de Mosten

BMX op een pumptrackbaan 

Een pumptrackbaan is een verharde crossbaan met bulten en bochten waarop je vaart maakt met je BMX fiets door een pompende beweging. Het is een gesloten baan, zodat je eindeloos rondjes kunt rijden. Dat maakt het overzichtelijk en maakt een steile leercurve mogelijk.

Gasten van recreatiepark Ponderosa hebben vrije toegang tot deze crossfietsbaan, maar ook gasten van buitenaf zijn welkom op de Pumptrackbaan. Net als bij het zwembad van Ponderosa betaal je dan gewoon een entreeprijs van €4,50 per dag.

lees hier alles over de Pumptrackbaan van Ponderosa

Kanovaren over de Mark bij het Ginneken in Breda

Huur gezellig samen een kano en vaar een mooie route vanuit Strijbeek/Meersel richting Breda. Je huurt een kano bij Kanovaren Galder. Jullie kunnen picknicken langs de route of wat drinken en spelen in de speeltuin en het terras bij de Paters in Meersel-Dreef

MTB tracks bij Oosterhout

In de buurt van Oosterhout vind je hele leuke MTB tracks. Ze zijn goed onderhouden en de "Cadettenkamp route" is heel geschikt om met kinderen te doen! Natuurlijk zijn ze GRATIS te fietsen.

Route Cadettenkamp, met blauwe bewegwijzering, is 7 km lang en is een laagdrempelige familieroute. De route is gemarkeerd met houten paaltjes met in het blauw het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes). Je kunt de route starten bij:  Galgestraat, 4847 TE in Teteringen. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats naast het Pannenkoekenhuis “De Hannebroeck”, Hoevestraat 12, 4903 RR in Oosterhout.

 

Bekijk hier een overzicht van alle kindvriendelijke uitjes van de regio Breda

Log In