Vakantiehuisjes: de tofste vakantieparken voor kinderen!

Een vakantiehuisje is een heerlijk comfortabele plek om vakantie te vieren met je kinderen. Gelukkig hebben we bij Go-Kids heel veel voelsprieten om de leukste bungalowparken voor jouw gezin te ontdekken. We delen ze graag met je in dit overzicht van vakantieparken in Nederland - editie 2024!

Win een weekend of midweek bij Landal GreenParks!

Vind jij het ook zo heerlijk om er even lekker tussenuit te gaan met de kids in zo'n fijn vakantiepark van Landal GreenParks? Heb jij mazzel: we hebben een toffe winactie voor je! Je kunt kans maken op een heerlijk weekend of midweek in een vakantiehuisje van Landal GreenParks in een park naar keuze. Doe je mee?

Winactie Landal GreenParks

Hieronder lees je hoe je mee doet!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Het Lorkenbos
Meer weten

Het Lorkenbos

Mosselsepad 64, Otterlo

Vakantieoord Het Lorkenbos is dé plek voor een gezinsvakantie op de Veluwe. bekijk

 
Recreatiepark De Achterste Hoef
Meer weten

Recreatiepark De Achterste Hoef

Troprijt 10, Bladel

Met kinderen op vakantie naar Recreatiepark De Achterste Hoef Luxueus kamperen bij Recreatiepark De ... bekijk

 
🐻 WINACTIE: Win een weekend of midweek bij Landal GreenParks!
Details

🐻 WINACTIE: Win een weekend of midweek bij Landal GreenParks!

Vind jij het ook zo heerlijk om er even lekker tussenuit te gaan met de kids. En dan in zo'n fijn va... bekijk

Van 31 januari 2024 tot 28 maart 2024

Yes, klik hier om mee te doen met de winactie:
Win een Landal Vakantie!

Kindvriendelijke vakantieparken in heel Nederland

En nu tijd voor inspiratie! We hebben voor elke provincie wel een paar heerlijke kindvriendelijke vakantieparken voor je:

Vakantieparken in Overijssel

Vakantiepark De Witte Berg - Ootmarsum

Even heerlijk ontsnappen aan het dagelijks leven en met het gezin genieten van het ultieme buitengevoel tijdens een kampeervakantie? Kom dan naar 5 sterren vakantiepark De Witte Berg bij Ootmarsum. Hier vind je Twentse gastvrijheid, uitstekende parkfaciliteiten en schitterende natuur. Kinderen vervelen zich hier geen moment!

Er zijn een leuke buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, funbowling banen, diverse sport en speelvelden, een natuurbad, een zwembad, kinderboerderij, waterspeeltuin, midgetgolf banen, een visvijver en kindvriendelijk restaurant met groot terras. In de zomermaanden en tijdens vakanties is er een animatieteam aanwezig. 

Vakantiepark De Witte Berg - Ootmarsum

Vakantiehuizen van De Witte Berg

Outdoors Holten 

Outdoors is een gezellig vakantiepark op de Holterberg nabij Holten waar je lekker buiten in de natuur kan zijn en helemaal tot rust kan komen. Back to nature, maar zeker niet to basic. De lodges en suites hebben allemaal hun eigen badkamer met douche en toilet (zelfs met ligbad!) en een super nieuwe keuken met alles erop en eraan. In de omgeving is van alles te doen!

outdoors holten

Outdoor Holten =>

Papillon Country Resort - Denekamp, bij Enschede

Papillon Country Resort is een heerlijk vijf sterren kindvriendelijk vakantiepark gelegen op een van de mooiste plekjes in het prachtige Twente, in Denekamp, dichtbij de Duitse grens. Heerlijke plek als je behoefte hebt aan ruimte, luxe en comfort. Op het park zijn een zwembad, zwemvijver, speeltuinen, kinderboederij, mooi restaurant en animatie. Ook in de omgeving is van alles te beleven!

Papillon Country Resort - camping met zwembad

Vakantie bij Papillon!

Recreatiepark Kaps - Tubbergen, bij Almelo

Recreatiepark Kaps is hét vertrekpunt om natuurlijk Twente te ontdekken. Het gemoedelijke recreatiepark bestaat uit een camping en een bungalowpark. Het park heeft een grote diversiteit aan accommodaties en veel faciliteiten. Zoals een restaurant met binnenspeeltuin, terras met buiten speeltuin, visvijver, waterspeeltuin, zwembad, animatie en theater en een shortgolfbaan. Wil jij het park even af? Ook daar is genoeg te zien en te ontdekken voor jong en ouder.  Kortom, Kaps biedt alle ingrediënten voor een geweldige vakantie in een prachtige omgeving. 

Recreatiepark Kaps - Tubbergen

Check recreatiepark Kaps

Bungalowpark Hoge Hexel bij Wierden

Wat hebben we mooie vakantieparken en campings in Twente. Dit bungalowpark is wederom een geweldige locatie om je vakantie te vieren met kinderen. Het park ligt in de omgeving van Wierden. Er zijn gezellige bungalows, veel luxe faciliteiten én niet te vergeten de prachtige omgeving van Twente en Overijssel. Ook perfect voor een weekend of midweek weg. Hoge Hexel is tevens een vrijetijdspark. Daarom vind je hier de beste faciliteiten om je tijd op dit bungalowpark door te brengen. Voor jong en oud vind je hier volop voorzieningen. Perfect voor een gezinsvakantie!

Hoge Hexel bungalowpark

Hoge Hexel

Vakantiepark het Mölke in Zuna bij Rijssen

Ontdek de Reggestreek met je kinderen terwijl je verblijft op onze kindvriendelijke camping in Nederland met overdekt zwembad. Vakantiepark Mölke biedt gemoedelijkheid, rust, ruimte en een heerlijk vakantiegevoel. Er is hier echt van alles te doen! Je kunt er bootje varen, er is een kindvriendelijke horeca en er zijn diverse speelfaciliteiten. Naast de speelveldjes is er een animatieteam gedurende het hele seizoen en in de schoolvakanties zoals de herfstvakantie. 

Mölke vakantiepark

Mölke

Europarcs Reestervallei - IJhorst

Middenin de uitgestrekte bossen van het Reestdal in IJhorst in de Kop van Overijssel, ligt  vakantiepark EuroParcs Reestervallei Met zijn bijzondere ligging vlakbij de grens met Drenthe is dit vakantiepark een heerlijke uitvalsbasis om de natuurrijke omgeving van Drenthe en Overijssel te ontdekken.  Reestervallei heeft hele diverse accommodaties voor kleine, maar ook grote families. Er zijn ook glampingtenten aanwezig. Er is een zwembad, speeltuin, minigolf, dierenweide. En voor het gemak is er een snackbar en is er broodjesservice. 

reestrervallei

Reestervallei =>

Kindvriendelijke vakantieparken in Gelderland

Vakantieoord Het Lorkenbos in Otterlo

Vakantiepark Het Lorkenbos is een familiebedrijf dat al sinds 1954 gevestigd is aan de rand van Otterlo. Of je nu houdt van kamperen of liever wat meer luxe en comfort van een bungalow zoekt; bij Het Lorkenbos kun jij prima terecht met je gezin.

Ze hebben een uitgebreid aanbod aan bungalows en vakantiehuizen. Voor gezinnen of de hele familie, er zijn accommodaties voor max. 16 personen. Gelegen op korte afstand van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, met een buitenzwembad, animatie in schoolvakanties, een kindvriendelijk restaurant en speeltuintjes op het park weet je één ding zeker: vervelen doe je hier niet!

vakantieoord lorkenbos otterlo

Lorkenbos

EuroParcs De Wije Werelt - Otterlo

EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo is een kindvriendelijk vakantiepark,  uniek gelegen naast Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Of je nu met je gezin of de hele familie wilt verblijven,  er is ruimte genoeg. De Wije Werelt biedt woningen tot 12 personen aan. Leuk is het chalet op palen met een echte schommelbank of de familievilla.

Liever kamperen? Ook dat kan! Vervelen doe je hier als gezin niet. Je kunt heerlijk eten en spelen bij De Houtzagerij, of doe mee aan de speurtocht en aai de diertjes in de kinderboerderij. Genoeg vermaak voor het hele gezin!

EuroParcs vakantiepark De Wije Werelt in Otterlo

Wije Werelt

Landal Heideheuvel in Beekbergen

Dit vakantiepark is ideaal voor gezinnen die van de natuur houden! Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland en biedt daarnaast volop faciliteiten! Er is een hoop te beleven bij Landal Heideheuvel. Zo kun je mee doen aan verschillende activiteiten, een potje bowlen, boogschieten, midgetgolfen, je uitleven in de speeltuin, het Avonturenhof en dieren knuffelen in de dierenweide. Het overdekte zwembad heeft een groot bad met kinderglijbaan, een los peuterbad voor de kleintjes en een bad waar je de nodige baantjes kunt trekken. 

Omringd door bos en woud is Landal Heideheuvel het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Sta je vroeg op, dan kun je zo maar oog in oog komen te staan met een everzwijn of een edelhert. 

landal heideheuvel

Heideheuvel

Vakantiepark de Paalberg in Ermelo

Recreatiepark de Paalberg is het enige recreatiepark in Nederland met het predicaat Hofleverancier. Het vakantiepark met camping en verhuuraccommodaties ligt midden in het bos en tussen de hei op de Veluwe. 

Dus wil je de luxe van een ingerichte vakantiewoning en de gezelligheid van de camping? Dan is dit de perfecte oplossing!

Je kunt hier heerlijk genieten van de natuur. Voor een top vakantie hoef je eigenlijk het recreatiepark niet af. Er is hier zoveel leuks te doen. Spelen in de speeltuin, zwemmen in het zwembad, klimmen in het natuurklimpark, een potje midgetgolfen met nieuwe vrienden en laat je samen vermaken door het recreatieteam. En sluit de dag af met een lekker diner met het hele gezin in het restaurant La Foresta op het park. Een complete beleving voor een perfecte vakantie.

paalberg

Paalberg

Vakantiepark de Boshoek in Voorthuizen

Op Recreatiepark De Boshoek is het comfortabel verblijven in een van de luxe accommodaties! Ze hebben hier onwijs leuke familie bungalows! Deze bungalows zijn helemaal kindvriendelijk ingericht. Of kies een van de andere vakantiehuisjes voor groot of klein gezelschap: van hotelkamer en kamperen tot groepsvilla of wellness bij een vakantiehuisje!

Voor iedereen is er wat te beleven op het recreatiepark. Voor de kinderen is er elke schoolvakantie een goed gevuld animatieprogramma, er kan een potje midgetgolf gespeeld worden of een potje bowlen. Daarnaast kun je kennis maken met de mascottes Keessie en Willie. En uiteraard lekker zwemmen in het binnen of buitenbad.

Boshoek

Boshoek

Accommodaties in Noord-Brabant

Recreatiepark De Achterste Hoef - Bladel, bij Eindhoven

Ben je op zoek naar een zorgeloze vakantie? Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel, de gezelligste Brabantse familiecamping, heeft niet alleen fijne kampeerplekken maar ook luxe accomodaties!

Luxe chalets op Recreatiepark De Achterste Hoef

Alles over De Achterste Hoef

Landal Het Vennenbos - Hapert

Dit Landal Park ligt midden in de Brabantse Kempen, omgeven door prachtige bossen en vennen, ligt Landal Het Vennenbos. Het park biedt oneindig veel faciliteiten voor het hele gezin.

Landal Vennenbos

Landal Vennenbos

Genieten in Zeeland

Vakantiepark Ridderstee - Ouddorp

Ridderstee Ouddorp Duin is een vakantiepark in Zuid-Holland, op nog geen kilometer van het strand en de Noordzee. Deze prachtige omgeving is ideaal voor gezinnen. Ook liggen de Brouwersdam en het Grevelingenmeer om de hoek. Dankzij deze ligging is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een relaxte en ontspannende strandvakantie, maar ook voor een actieve watersportvakantie. Ridderstee is de nieuwe droomplek aan zee met luxe en duurzame vakantiehuizen
Gasten van Ridderstee Ouddorp Duin kunnen tijdens het verblijf gebruikmaken van alle parkfaciliteiten op het naastgelegen vakantiepark De Klepperstee.

ridderstee vakantiepark

Ridderstee

Landal Strand Resort Ouddorp-Duin

Vanuit je huisje lopend naar het strand - dat is toch heerlijk? Op Landal Strand Resort Ouddorp-Duin kan het! Er is ook een overdekt zwembad, een binnenspeelplaats. Het restaurant heeft uitzicht op de speelduin en ze hebben speciale kindervilla's - zo leuk!

Landal Ouddorp duin

Landal Ouddorp-Duin

Bungalowparken in Flevoland

EuroParcs Resort Zuiderzee - Biddinghuizen

Dit heerlijke vakantiepark heeft niet alleen mooie huisjes... er is een overdekt zwembad met een 40-meter lange waterglijbaan, een apart kinderbad met een piratenschip, en voor papa en mama een sauna met Turks stoombad. Of ga lekker relaxen op het  zandstrand aan het Veluwemeer, met Beachclub. Een indoor speeltuin en buiten veel speeltoestellen, een tafeltennistafel en airtrampolines. EuroParcs Resort Zuiderzee is top voor de kids dus!

EuroParcs Resort Zuiderzee - Biddinghuizen

Check Resort Zuiderzee

Vakantieparken in Utrecht

De Thijmse Berg - Rhenen

Duurzaam, luxe en midden in de natuur! Voor het resortgevoel kun je terecht op Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen op de Utrechtse Heuvelrug. De prachtige 6-persoons Eco-Lodge met privé dipping pool is jouw nieuwe favoriete vakantiebestemming! De moderne en exclusieve lodges zijn voorzien van alle luxe en comfort. Zoek verkoeling in jouw exclusieve privé dipping pool of koel even heerlijk af onder de buitendouche. 

Kinderen kunnen bij de Thijmse Berg altijd lekker spelen in de indoor- en outdoorspeeltuinen en in de warme maanden ook in het waterspraypark met peuterbad en buitenzwembad! Het professionele animatieteam bezorgt de kids tijdens de schoolvakanties een onvergetelijke tijd. De comfortabele Family Cottages hebben zelfs een speeltuin voor de deur! 

Thijmse Berg

Heerlijke plek!

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug - Maarn

Midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, dat zich uitstrekt van de Grebbeberg tot het Gooimeer, ligt EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. Hier geniet je van de zandverstuivingen, rivieren, heidevelden en de eindeloze bossen. Het vakantiepark ligt naast het unieke Bosbad Henschotermeer (badkaartjes via henschotermeer.nl). Een prachtig gebied waar je een duik kunt nemen is het frisse zwemwater en kunt ontspannen op de schone zandstranden. Echt een aanrader!

Europarcs Utrechtse Heuvelrug Maarn

Utrechtse Heuvelrug

Vakantiehuisjes in Drenthe

EuroParcs Ruinen - Ruinen

Dit ruim opgezette vakantiepark ligt dichtbij drie Drentse nationale parken - het Dwingelderveld is heel dichtbij. Een prachtig natuurlijke omgeving dus, maar ook heerlijk luxe faciliteiten. Speeltuinen, binnenzwembad, indoor speeltuin, kinderboerderij, natuurspeeltuin, minigolf en animatie - het is er allemaal bij EuroParcs Ruinen!

EuroParcs Ruinen - Boomhut XXL

Vakantiepark Ruinen

Vakantiepark Westerbergen - Echten

Bij Vakantiepark Westerbergen in Echten is het genieten geblazen. Het park beschikt over veel faciliteiten zoals fietsverhuur, verwarmd overdekt zwembad en een entertainment centrum. Kies uit de verschillende accommodaties en geniet van de faciliteiten op dit vakantiepark in het mooie Drenthe.

Vakantiepark Westerbergen

Westerbergen

Huisje huren in Friesland

Landal Waterpark Esonstad - Anjum

Houden jij en je kinderen van water? Dan is dit park ideaal! Je kunt in dit pittoreske park in Friesland kiezen tussen een mooi huis in een typische vestingstad of lekker kamperen op de comfortabele camping. Op Landal Esonstad word je omringd door een waterrijk landschap met in het noorden de Waddenzee en in het binnenland de vele meren.

  • Aan Nationaal Park Lauwersmeer
  • Overdekt zwembad en recreatiestrand
  • Gebouwd als stadje in Oudfriese stijl

Alles over Landal Esonstad

Bungalowvakantie in Limburg

Landal De Lommerbergen - Reuver

Landal De Lommerbergen ligt aan de Maas in het prachtige Limburg met haar heuvelachtige en bosrijke omgeving.  Met een avontureneiland en subtropisch zwemparadijs beleef je met je gezin oneindig veel avonturen.
  • > 500 bungalows
  • Subtropisch zwemparadijs voor zwemplezier
  • Indoorspeelplaats voor kinderen

Alles over De Lommerbergen

EuroParcs Maasduinen - Belfeld

Vlakbij de Duitse grens in Limburg vind je dit groene vakantiepark volop faciliteiten voor het hele gezin. Een overdekt zwembad met welness, een fijn restaurant, animatie, een strand- en natuurmeer en een heerlijke speeltuin geven de kids genoeg te doen. Natuurlijk gaan jullie er ook op uit, bijvoorbeeld naar de dichtbij gelegen steden Venlo en Roermond. 

Ontdek Limburg!

Vakantieparken in Zuid-Holland

Vakantiepark Molenwaard (met Fien en Teun!) - Ottoland

Een onbezorgde vakantie beleef je bij Vakantiepark Molenwaard. Laat je verrassen door échte Hollandse poldergastvrijheid. Geniet met jouw familie van entertainment op het hoogste niveau, een magische parade, krijg onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard én ontmoet natuurlijk Fien en Teun. Na een dag vol belevenissen, kom je helemaal tot rust in een van de gethematiseerde accommodaties.

Vakantiepark Molenwaard met Fien & Teun

Vakantie met Fien & Teun

Landal Strand Resort Ouddorp-Duin - Ouddorp

Vanuit je huisje lopend naar het strand - dat is toch heerlijk? Op Landal Strand Resort Ouddorp-Duin kan het! Er is ook een overdekt zwembad, een binnenspeelplaats. Het restaurant heeft uitzicht op de speelduin en ze hebben speciale kindervilla's - zo leuk!

Landal Ouddorp-Duin - restaurant

Genieten aan het strand

Huisje huren in Noord-Holland

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam - Uitdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam is een gloednieuw bungalowpark aan het Markermeer in Uitdam (bij Marken) met prachtige faciliteiten. Prachtige woningen, een fijn restaurant, winkeltje en snackbar. Een zwembad en speeltuintjes, een strandje en verhuur van fietsen, waterfietsen en kano's bijvoorbeeld. En... een eigen indoor speelparadijs!

Vlakbij Amsterdam en Volendam

Huisje huren in Groningen

Vakantiepark Emslandermeer - Vlagtwedde

Roompot vakantiepark Emslandermeer ligt bij Vlagtwedde vlakbij het water. Je verblijft in een gezellige bungalow. Kinderen kunnen hier lekker zwemmen in het meer of in het zwembad. Verder kun je hier golfen, midget golfen, kanoën. Het park heeft een restaurant en speeltuinen en in de omgeving kun je lekker wandelen en fietsen.

emslandermeer

Fijn vakantiepark in Groningen

Tot slot nog wat handige tips: 

Wat maakt een vakantiepark kindvriendelijk?

Een kindvriendelijk vakantiepark heeft om te beginnen huisjes met kinderspullen: kinderbedjes, kinderstoelen, een box,  een aankleedkussen, speelgoed, trappen met traphekjes, dat soort dingen. Ook is er op het park het nodige te doen voor en met kinderen: speeltuintjes, een zwembad, een restaurant met kindermenu en speelhoek, misschien zelfs een indoor speelparadijs, een midgetgolfbaan, een bowlingbaan en een uitgebreid animatieprogramma?

Genoeg keuze aan bungalowparken

Het is maar net wat jij fijn vindt voor jezelf en de kinderen. De één houdt van een groot vakantiepark met allerlei luxe faciliteiten, de ander heeft het liever rustiger en kleinschaliger. Er is in Nederland genoeg keuze aan bungalowparken waar je een huisje kunt huren voor de vakantie.

Nog veel meer overnachtingsideetjes!

Zoek je nog meer toffe ideetjes voor gezellige vakanties of weekendjes met de kinderen? Check zéker onze tips met Glamping & bijzonder overnachten, Hotels en/of Kindercampings!

We wensen je alvast een fijne vakantie!

Team Go-Kids

Log In