Camping en Recreatieberg de Witte Berg

In een prachtige stukje van Twente ligt camping en recreatiecentrum de Witte berg. Naast het natuurgebied Springendal en vlakbij het authentieke stadje Ootmarsum ligt deze kindvriendelijke camping. Het glooiende Twentse landschap en het prachtige Springendal met haar "bronnen"wanen je meteen in een wondere vakantie wereld.

De witte berg is een gezellige gezinscamping en van alle gemakken voorzien. Een leuke buitenspeeltuin met een grote air trampoline, een nieuwe binnen speeltuin (april 2016), diverse sport en speelvelden, een natuurbad, kinderboerderij, waterspeeltuin, ponyrijden , midgetgolf banen en een visvijver. In zomermaanden en vakanties is er een animatieteam aanwezig.

Natuurlijk is er ook aan de ouders gedacht. Het gezellige café/ restaurant met terras grenst aan de buiten en binnenspeeltuin. Onder het genot van een drankje heb je zicht op je spelende kids. Ook is er een cafetaria en hebben ze elke dag vers brood. Het recent vernieuwde sanitair is verwarmd en beschikt ook over familiebadkamers en kinder sanitair.

De camping beschikt over 150 ruime plaatsen voor tenten en caravans. Basisplaatsen, comfortplaatsen en comfortplaatsen met privé sanitair. De bungalows en lodges zijn voor 4 of 6 personen. De nieuwe boslodge is een luxe accomodatie en daardoor zeer geschikt voor gezinnen.