Heerlijk even helemaal weg met je gezin: de vakantieparken van Center Parcs zijn de perfecte plek om samen te genieten van een fijn weekendje of weekje weg. 

27 vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Center Parcs heeft 27 vakantieparken in 4 landen: Nederland (9), België (5), Duitsland (6) en Frankrijk (7). Welk jij het beste kunt kiezen voor een vakantie met je gezin? Wij hebben een top 10 van meest kindvriendelijke vakantieparken van Center Parcs voor je!

Top 10 kindvriendelijke Center Parcs

Superfijne accomodaties

In elk vakantiepark van Center Parcs is van alles te beleven voor jong en oud. Je verblijft er in een comfortabele accomodatie. Er zijn allerlei soorten cottages en bijzondere accommodaties zoals woonboten, boomhuizen, jungle cabana's en thema-cottages.  Ook zijn er parken met hotelkamers of appartementen - het is maar net wat jij prettig vindt.

Cottage van Center Parcs

Pony vakantie

En wist je dat er ook 2 parken zijn met Pony Cottages, waar jullie tijdens de vakantie zelf een pony verzorgen?

Genieten in de Market Dome

In de Market Dome kun je lekker eten, een terrasje pakken en shoppen - allemaal fijne ingrediënten voor jouw weekend of vakantie bij Center Parcs.

Zwempret in de Aqua Mundo

Bij een verblijf in een Center Parcs vakantiepark hoort natuurlijk ook een heleboel waterpret. Een wildwaterbaan, spectaculaire glijbanen, een fijne temperatuur en veilige babybadjes - het is er allemaal.

Aqua Mundo - zwemparadijs Center Parcs

Actief in de buitenlucht

Ook buiten is er van alles te doen bij Center Parcs. Klimmuren, ziplines, springtorens, een parcours tussen de boomtoppen... en gezellig minigolf of bowlen met het hele gezin. Overal vind je leuke speeltuinen (ook indoor trouwens), er zijn ontdekkingstochten door de natuur en lekker veel kinderanimatie. Jullie hoeven je geen moment te vervelen!

Center Parcs activiteiten buiten

Fantastische kinderactiviteiten

Mocht je bang zijn dat de kids zich zullen vervelen tijdens jullie tijd bij Center Parcs... think again! Moet je zien hoeveel toffe kinderactiviteiten ze hebben...

Kinderactiviteiten bij Center Parcs