Winnaars regionale winacties 10 jaar Go-Kids

Winnaars winacties

Go-Kids bestaat 10 jaar en daarom hebben we afgelopen twee weken heel veel leuke winacties gehad op Instagram en Facebook! Heb je meegedaan? Kijk dan snel of je iets gewonnen hebt! 

Landelijke winacties 

We hadden zes landelijke winacties. Wil je weten of je een smartwatch, jaarabonnement op de Kidsweek, kaarten voor een Sinterklaasshow, kaarten voor Jumpsquare, 10 rittenkaart voor Monkey Town of een weekend weg bij BoerenBed hebt gewonnen? Check dan snel de pagina waarop alle landelijke winnaars bekend worden gemaakt! De landelijke winnaars ontvangen ook een e-mail. 

Winnaar landelijke winacties

Regionale winacties

We hadden ook vijf regionale winacties. Hier hebben we ook heel veel leuke reacties op gehad. Misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars! 

Heb je een prijs gewonnen? Stuur dan een e-mail naar Arnhem@go-kids.nl en dan hoor je hoe je de prijs in ontvangst kan nemen. 

Frutseltante

Bij de Frutseltante kon je een leuk knutselpakket winnen. De winnaar van deze actie is Roland de Bruijne. Hij heeft meegedaan op Facebook. Gefeliciteerd! 

Wil je ook zo'n leuk knutselpakket of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Neem eens een kijkje in de webshop van de Frutseltante!

Webshop Frutseltante

Marechausseemuseum

Bij het Marechausseemuseum kon je een gezinsticket winnen. Deze prijs is gewonnen door Lotte Scholten. Zij heeft meegedaan op Facebook. Gefeliciteerd met deze leuke prijs!

Marechausseemuseum

GeoFort

Voor GeoFort mochten we 5 x 2 kaarten weggeven! We hebben dus vijf winnaars! Allemaal van harte gefeliciteerd!

  • Anne-Renske Huizinga (Facebook)
  • Evie Peters (Facebook)
  • Marlou Elzenaar-van Veen (Facebook)
  • Imina (iminanas_ op Instagram)
  • Madelon van den Heiligenberg (maadjevdh op Instagram)

GeoFort

Focus Filmtheater

Wie kan er straks lekker naar de film? We mochten 2 x 2 kaarten weggeven voor een kinderfilm naar keuze bij Focus in Arnhem. Gefeliciteerd Bea Oldenhuis-van Schaik (via Facebook) en Karen (hugenkn op Instagram), jullie winnen de kaarten!

Focus Filmtheater

Kijk- en Luistermuseum

Bij het Kijk- en Luistermuseum kon je een gezinsticket winnen inclusief wat te eten en drinken. Gefeliciteerd Sonja van Hoesel (sonja_deponja op Instagram)! Jij mag binnenkort naar het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom! 

Kijk- en Luistermuseum

Heb je niet gewonnen maar ken je wel iemand die gewonnen heeft bij één van de regionale winacties? Tag degene dan onder het bericht op Facebook of Instagram zodat iedereen haar of zijn prijs kan ontvangen! 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief!

Log In