Mini Professors - Sciencefeestje bij WOW Amsterdam (2- 8 jaar)

Hygiëastraat Hygiëastraat, 1076RM Amsterdam

Naast de programma's Baby Sensory en Toddler Sense kun je bij WOW Amsterdam ook een spannend wetenschapsfeestje vieren, wat ook erg goed bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen! 

Sciencefeestje Mini Professors - WOW Amsterdam (2-8 jaar) 

Bij WOW Amsterdam zijn ze gepassioneerd over wetenschap en brengen ze deze passie graag kinderen, van jongs af aan. Kinderen kunnen op jonge leeftijd kennis maken met de wonderlijke wereld van de wetenschap en proefjes en experimentjes doen! 

Verschillende thema's bij wetenschapsfeestje Mini Professors 

Bij een feestje van Mini Professors kan gekozen worden uit een allerlei thema's: van dino's tot de ruimte, van insecten  tot aardbevingen, van vulkanen tot wiskunde en van het tropische regenwoud tot het klimaat. En nog veel meer! 

De 'Mini Professors' krijgen bij binnenkomst hun eigen lab-uniform aan, leren over de basisprincipes van wetenschappelijk experimenteren en vervolgens mogen ze natuurlijk zelf lekker experimenteren en ontdekken!

Het boeken van een kinderfeestje bij WOW Amsterdam

Neem voor meer informatie of het boeken van een feestje contact op met info@babysensory.nl

Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam- dan krijg je tips voor weekenden en vakanties, maar ook regelmatig een KinderfeestjesSpecial!