Welkom bij Go-Kids Zeeland!

Leuk dat je onze website gevonden hebt. Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over ons en wat wij doen.


Hoe het begon

Begin 2017 startte Melanie vol enthousiasme Go-Kids Zeeland. Na een aantal maanden keihard gewerkt te hebben aan de website en sociale mediakanalen bleek hulp hard nodig. Daarop voegde Anita zich toe en ontstond het Go-Kids Zeeland Team.

Allebei wonen we in Zeeland en zijn we zelf moeder, dus we kennen de struggles van steeds maar weer op dezelfde uitjes uitkomen of het uitzoeken van een kinderfeestje dat origineler is dan weer die speeltuin waar al tien kinderen uit de klas naar toe gingen. Go-Kids is hier een uitkomst voor, mede daardoor geloven we dan ook allebei volledig in het concept.

Wat we doen

Wat doen we dan zoal? Allereerst zijn we al-tijd bezig met up-to-date blijven over alle uitjes, evenementen en andere kindvriendelijke plekjes. Maar daar zijn we er nog niet mee.

We vullen de website met uitjes, kinderfeestjes, opgroei adressen, clubs en natuurlijk zetten we alle evenementen in de online agenda. En die pagina’s onderhouden we constant want er wijzigt wel eens wat én we willen bovenaan in Google staan, zodat iedereen direct ons complete overzicht heeft wanneer de digitale zoektocht wordt gestart. 

Daarnaast bezoeken we kindvriendelijke bedrijven, want we willen natuurlijk wel weten waar we het over hebben (dat vinden onze kinderen meestal niet zo heel erg) De tijdlijnen van onze sociale mediakanalen worden ook door ons zelf gevuld, zodat onze volgers altijd als eerste op de hoogte zijn van de leukste tips. 

We bezoeken wel eens evenementen om Go-Kids te promoten. We maken blogs, vlogs en nieuwsbrieven én we brainstormen wat af om vernieuwend en origineel te blijven. We hebben overleggen met onze collega’s van de andere Go-Kids regio’s en dan is daar nog de administratie. Helaas hoort die ook bij een eigen bedrijf.

Wat we vinden

Het is veel werk, maar enorm leuk. We leggen ons hart in Go-Kids Zeeland en willen uiteindelijk bereiken dat niemand in de regio het bos van Google nog nodig heeft maar rechtstreeks naar go-kids.nl gaat om een fijn plekje te zoeken voor de kids. We zijn dan ook enorm dankbaar voor de groei die we hebben doorgemaakt, de duizenden bezoekers die we maandelijks op de website zien en de leuke reacties die we krijgen op onze sociale media kanalen. 

We hopen jullie nog vaak terug te zien!

Heb je zelf een tip of idee voor ons, of ben je ondernemer en wil je meer informatie over Go-Kids Zeeland? Mail ons dan gerust op zeeland@go-kids.nl

Veel plezier op ons platform en vooral met de kids!


Team Go-Kids Zeeland

Melanie en Anita