Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan! Inderdaad - in onze hoofdstad is ontzettend veel te doen. Voor iedereen en zeker óók voor gezinnen met kinderen. Waar we in andere regio's nog weleens moeten zoeken naar leuke dingen om te doen, is het aanbod in Amsterdam enorm. Misschien wel zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom bieden wij je overzicht via Go-Kids. Een helder overzicht van uitjes in verschillende categorieën, een handige agenda met evenementen en activiteiten op datum én een bestand van originele kinderfeestjes in Amsterdam. Bovendien houden we je - als je dat wilt, maar dat wil je! - met heerlijke Weekendtips & Specials via e-mails op de hoogte van de leukste activiteiten in en om Amsterdam voor jou met je gezin.

Schrijf je snel in om de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam te ontvangen!

Team Go-Kids Amsterdam: Anneke en Nadine

Wie zijn 'wij' dan wel? Dat zijn Anneke Ranzato en Nadine Kokkelkoren.

Team Go-Kids Amsterdam

Anneke Ranzato

Anneke (links op de foto) is moeder van twee jongens en heeft al een tijdje Go-Kids ervaring: sinds april 2016 runt ze Go-Kids Zaanland. Met Zaanland bedoelen wij het gebied 'van kust tot kust rondom de Zaanstreek'. In juni 2017 vond ze het tijd dat Go-Kids ook Amsterdam ging verkennen. Omdat ze dichtbij Amsterdam woont wilde Anneke dat graag oppakken. Een behoorlijke klus die ze bij voorkeur niet alleen ging doen.

Nadine Kokkelkoren

Al snel vond Anneke een partner in Nadine (op de foto rechts), die in Amstelveen woont en een grote passie heeft voor kinderen en cultuur. Zelf is Nadine ook erg ondernemend. Met Amsterdam om de hoek, leek dit ook voor Nadine een uitgelezen kans om de omgeving beter te leren kennen en natuurlijk ideaal om als eerste Go-Kids ervaring aan te kunnen haken bij een expert.

Stéphanie van Gerven

Als laatste kwam daar bij de start van Go-Kids Amsterdam ook nog Stéphanie bij. Stéphanie is zelf – met 3 kleine kinderen – een echte Go-Kids mama. Ze woont in Duivendrecht (aan de rand van Amsterdam). Zelf is Stéphanie heel erg actief en meerdere keren per week met haar kinderen op pad. Daarbij miste zij de regio Amsterdam op Go-Kids. En wat is er nu een betere motivatie om de beste plekjes te ontdekken dan om dit voor je eigen kinderen te willen doen?

Stéphanie heeft geweldig geholpen bij de opbouw van Go-Kids Amsterdam, maar heeft na anderhalf jaar besloten dat ze naast haar gezin met drie jonge kids en een behoorlijk pittige baan helaas te weinig tijd heeft om er genoeg energie in te steken. Per februari 2019 is ze daarom met pijn in haar hart gestopt met haar activiteiten voor Go-Kids.

Tips voor adresjes, activiteiten of evenementen in Amsterdam?

Heb jij tips voor ons? Adresjes die je mist in onze overzichten, activiteiten of evenementen die je mist in onze agenda? Laat het ons gerust weten op amsterdam@go-kids.nl, we horen het graag! Het is trouwens handig als je ons ook volgt op Facebook, Twitter en Instagram - daar delen we allerlei bijzonderheden voor gezinnen in Amsterdam.

Kindvriendelijke organisatie in Amsterdam?

Ben jij verantwoordelijk voor een kindvriendelijke organisatie in Amsterdam? Omdat je ondernemer bent met een kindvriendelijk restaurant, een speelplek of een sportieve activiteit voor kids... of omdat je een speeltuin runt met andere vrijwilligers... of omdat je leuke cursussen organiseert voor kinderen... of omdat je waanzinnige kinderfeestjes geeft... of omdat je de communicatie doet voor een theater of zwembad... nou ja, je snapt het wel. Als jij de doelgroep van gezinnen wilt bereiken, dan kan Go-Kids je daarbij helpen. Mail ons op amsterdam@go-kids.nl en we bespreken met plezier onze mogelijkheden.

We wensen je veel plezier met alle uitjes en agendapunten die je vindt op Go-Kids Amsterdam, geniet ervan met je gezin!

Kindvriendelijke groetjes,

Anneke & Nadine

Log In