Flevoland heeft veel te bieden voor kinderen. Op Go-Kids Flevo heb je een snel overzicht van alle geschikte uitjes in deze omgeving. Je staat verstelt wat je allemaal kunt doen. Op de site staan leuke kindvriendelijke restaurants, speellocaties voor binnen en buiten, attractieparken en musea. Bijzonder makkelijk is natuurlijk de agenda met actuele evenementen. Daarbij wordt ook gekeken naar buurgemeenten zoals Kampen en Elburg. Het geeft altijd plezier om te zien hoeveel aanbod Flevoland heeft. Go-kids kan ook helpen bij het zoeken naar een geschikte lokatie voor een kinderfeestje.

Mijn naam is Marlies Zwanenburg. Ik woon met mijn gezin al 25 jaar in Oostelijk Flevoland. Mijn belangstelling gaat vooral uit naar natuur en landschap. Bijzonder interessant is ook de geschiedenis van Flevoland. Samen met mijn gezin hebben we al veel plekken in de polder bezocht en de sfeer van het nieuwe land geproefd. De Flevopolders ontwikkelen zich steeds verder en worden elk jaar mooier.Kom dit ook beleven en geniet samen met ons van de kindvriendelijke plekken in Flevoland.

Laat een berichtje achter over je eigen ervaringen naar een Go-Kids uitje. Weet je nog meer leuke adressen die op de site kunnen, geef ze dan door.

Graag tot ziens op Go-Kids.nl,

Met vriendelijke groet,

Marlies Zwanenburg