We knippen de zomervakantie doormidden: de eerste drie weken zitten er alweer op. Gelukkig is er ook in de komende drie weken genoeg leuks te beleven in de regio Amsterdam. Check voor inspiratie onze tips hieronder, de Go-Kids agenda en de rest van onze website!.

Vier de vakantie gezellig met je kids!
groetjes, Anneke & Nadine

NIEUW IN AMSTERDAM: 
WCA Junior, de kindereditie van World Cinema Amsterdam , hét zomerfestival van Rialto - van 15 t/m 25 augustus. Met films voor kids van diverse leeftijden plus knutselen, kleuren en LEGO bouwen. Meer weten? Check onze blog!
Had jij al bekeken hoeveel leuks er te doen is met de kinderen in de Zaanstreek? Bij Zaans Zomeren vind je complete dagjes uit voor je gezin - superhandig en helemaal gezellig om te doen.
In het Vondelpark staan op de zaterdagen toffe jeugdvoorstellingen, met na afloop ook nog een leuke theaterworkshop voor de kids. Helemaal gratis, waanzinnig toch? We vertellen er alles over in deze blog: Gratis theaterpret in het Vondelpark Openluchttheater.
Alle agendatips! ►
Meneer Monster komt terug naar het Amsterdamse Bostheater met De Gruffalo (3+), een groot succes. Dit wil je écht niet missen. 
Vanaf woensdag draait er een nieuwe voorstelling bij De Toverknol: De Superheld. Dus... alleen dit weekend nog Later als ik groot ben!
Heb je weleens zo'n lekkere Lazy Sunday Brunch gedaan bij Ginger&Ale in Oost? Fijn brunchen én gezellig knutselen voor de kids!
PAW Patrol komt naar RAI Amsterdam met de live voorstelling 'De Grote Race'. Zouden er nog tickets zijn?
Zo heerlijk bij lekker weer: chillen tot de zon ondergaat met de Zoomeravonden bij ARTIS met muziek en kinderactiviteiten.
Natuur is een feest organiseert nog heel wat leuke natuuractiviteiten voor kids in het Amsterdamse Bos, kijk maar eens hoe tof.
Zo nice in De Hallen: de Kids Zomer Specials op woensdagen in de zomervakantie. Wel even vooraf aanmelden...
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de regio Amsterdam ►