De Voorjaarsvakantie is alweer bijna voorbij... met niet echt lenteweer maar hopelijk toch leuk gehad. En we hebben nog een weekend: check onze WeekendTips met ook een aantal fijne uitjes naar de dieren. 

Geniet van het laatste vakantieweekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
Dit is leuk! Bij OCCII Kinderpret kunnen de kids woensdag meedoen aan een workshop Maak je eigen Tekenrobot. Hoe cool is dat?
Ook voor woensdag: de voorstelling Eet je bord leeg! van De Toneelmakerij bij DAT! Theater. Machtig mooi voor kleuters!
Carnaval bij Ginger & Ale in Oost.. het hele weekend feest met schmink, verkleden, springkussen, disco & karaoke, maskers maken... Alááf!
Dit weekend de laatste kans voor het bijwonen van Sprookjes in de Krokus bij CC Amstel, Rialto, OBA en de amsterdamse jeugdtheaterschool. 
Leuke familieworkshop in het Cobra Museum: samen een piñata maken! Bijzondere afsluiting van de vakantie met je kids vanaf 6 jaar toch?
Krijgen jouw kids genoeg beweging? Monkey Moves is de perfecte club  voor kids: multisport (van alles wat) en op wel 14 plekken in Amsterdam!
 De laatste woensdagmiddag van de maand: poppenkasttijd! Geniet op 26 februari van poppenkastspeler Egon Adel bij Casperle 
Nieuw bij Friends Call me Jim: Jim Time (2-5 jr), losse lessen op de woensdagmiddag. Sluit aan wanneer je zin/tijd hebt! Geen lidmaatschap. 
 
 
Naar de dieren
Amsterdam mag dan een grote stad zijn, je hebt genoeg mogelijkheden om met de kids naar dieren te gaan. Dat vinden de meeste kids heerlijk dus ga er lekker op uit! Kinderboerderijen zijn een fijn voordelig uitje - eigenlijk altijd gratis. We hebben er 8 leuke uitgepikt, maar er zijn er nog véél meer: check alle Dierenuitjes!
Denk je dieren in Amsterdam, dan denk je natuurlijk ARTIS. Wanneer ben jij voor het laatst in de mooie stadsdierentuin geweest?
Boerderij op IJburg - daar kunnen jij en je kids lekker genieten. Van de dieren natuurlijk, en op zondag is er Thee op de boerderij. Hmmm....
Okay, het is Amstelveen maar wél een heerlijke kinderboerderij: Speelboerderij Elsenhove. Ben jij daar al een keer gaan kijken?
Stadsboerderij Zimmerhoeve in oud-West - fijn naar de dieren, gewoon in de stad. Ga lekker naar geitjes, schapen, varkens en meer dieren! 
In Noord: kinderboerderij De Buiktuin met allerlei soorten dieren. Of Het Diereneiland - met natuurspeeltuin - in de Molenwijk.
De grootste kinderboerderij van Amsterdam vind je in Zuidoost: de Bijlmerweide. Mét speeltuin en een kantine met lekkers.
Geitenboerderij Ridammerhoeve ken je vast wel... maar wanneer ben jij er voor het laatst geweest met de kinderen? Altijd een goed idee!
En wat dacht je van Stadsboerderij Amstelpark? Heerlijk te combineren met de speeltuin en alle andere leuke dingen in het Amstelpark.
Naar 't theater!
Alle agendatips! ►