Jaaaa het weekend komt er al weer aan! We hebben weer leuke ideetjes voor je gezin - hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website. Ook hebben we nog meer ClubTips voor je. Na de tips van vorige week verse inspiratie voor een leuke sport- of creatieve club voor je kind(eren).

Maak er een mooi weekend van samen!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Volgende week zondag is het International Kids Festival Amsterdam bij DOK... daar wil je bij zijn, zoveel geweldigs te doen en beleven voor de kinderen! Heb jij al tickets?
Tickets voor het International Kids Festival Amsterdam
Alle agendatips! ►
Wat een warmte deze week... en het is nog niet klaar. Daarom hebben we 10 fijne plekken met water in en om Amsterdam voor je op een rij gezet.
Terwijl jij lekker achterover leunt met wat lekkers bij Ginger & Ale vermaken de kids zich opperbest met knutselen of koekjes bakken.
My Little Van Gogh heeft zondag een leuke Sundays Spring Art Club-sessie. Helemaal leuk voor kids van 1,5 tot 5 jaar oud.
Alvast voor volgend weekend: dan gaat Het Mysterie van de Grote Mensen in première bij PLEIN THEATER in Oost.
In de bioscoop is het ook lekker koel én zondagochtend is er zo'n leuke Kleuterbios bij Pathé Arena - met Paw Patrol enzo.... cute!!
In het Vondelpark Openluchttheater staat Het Kleine Theater met Assepoester (plus workshop Teksttheater). Leukkkkk.
Ieuw - pissenbedden... daar gaan de kids naar kijken tijdens Leven in de Onderwererld met Natuur is een Feest in het Amsterdamse Bos.
Check ook de agenda's van:
Superleuke clubs voor kids ►
Heb jij een danskind? Wladimir Dance Studios biedt streetdance- en breakdance-lessen voor kinderen vanaf 4 jaar in Amsterdam Centrum - extra voordelig met de Stadspas!
Kidz Art Lab... zoo leuk bij Atelier Molenpad in het centrum van Amsterdam. Voor kindjes van 1,5 tot 5 jaar oud - meedoen kan los of in een serie van zes sessies.
Platform C in Amstelveen barst van de kindercursussen: muziek, dans, yoga, koken, tekenen & schilderen en zelfs Duitse les voor groep 7 en 8. Wat kiest jouw kind?
Entrée Junior is de kidsclub van Het Concertgebouw: een mooi lidmaatschap voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Met allerlei voordelen, kost maar € 5,= per jaar!
Damoves geeft lessen Peuterdans en Kleuterdans op meerdere leslocaties in Amsterdam en Amstelveen. Kijk waar en wanneer en laat je kindje meedansen!
Samen spelen, ontdekken, leren en plezier maken... dat  doen kids bij WOW Amsterdam met Baby Sensory, Toddler Sense en Mini Professors. Hoe schattig?
Het Rijksmuseum is niet alleen een prachtmuseum maar heeft ook heel veel creatieve cursussen en workshops op de Teekenschool - check het aanbod.... zo divers...
Voetballen maar dan maandelijks op te zeggen? Dat kan bij de Powerleague Kids Club voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Ideaal om flexibel te voetballen!