Peuterdans (2 en 3 jaar) bij Damoves  

Eerste Jan Steenstraat 103, 1072NG Amsterdam en Amstelveen

Tijdens de lessen voor peuters (2 en 3 jaar) van Damoves peuter- en kleuterdans ontwikkelen de kinderen hun muzikaliteit, expressie, durf en fantasie. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties.

Er wordt aandacht besteed aan de verschillende dansstijlen: klassiek ballet, jazz- en moderne dans en musical, de basis hiervan komt op een speelse manier terug in de lessen.

Instromen kan altijd bij Damoves!

Er zijn drie lesperiodes per jaar, als er plek is in de les van je keuze, is tussentijds instromen mogelijk. 

De lessenreeks heeft verschillende startmomenten op verschillende locaties. Je kunt dus zelf kiezen welke dag of plek voor jou het beste uitkomt. De eerste lessenreeks bestaat uit 15 lessen met bijna elke dag een les, behalve zondag! 

De tijden zijn als volgt: 

09.15 - 10.15 uur - 2-jarigen
10.30 - 11.30 uur - 3-jarigen
11.45 - 12.45 uur - 3-jarigen

Met uitzondering van de lessen in het Kookcafé Vondelpark. Daar begint het 15 minuten eerder. 

Meerdere leslocaties in Amsterdam & Amstelveen

Alle dagen van de week wordt er op vijf verschillende locaties in Amsterdam lesgegeven: Westerpark, De Pijp, De Jordaan, het Vondelpark en Oud-Zuid en bij Villa Randwijck in Amstelveen. Zo zit je er vast een passende locatie voor jouw gezin bij! Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van Damoves.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!

  • Adres: Eerste Jan Steenstraat 103
  • Stad:  Amsterdam en Amstelveen
  • Land:  NL
  • Postcode:  1072NG