De corona maatregelen maken de keuze voor uitjes met de kinderen wat beperkt. Je kunt je ook afvragen of je wel op pad wilt met de kinderen of dat je liever thuis blijft. Mocht je erop uit willen, dan is het wel handig om te weten wat er te doen is in de regio Amsterdam... dus zetten wij een aantal fijne uitstapjes voor je op een rij.

Ga er maar vanuit dat je overal moet reserveren voor je bezoek. Dus regel dat vooraf online, dan weet je zeker dat je niet teleurgesteld wordt bij de deur.

Nog even Familiemaand in het Rijksmuseum

In het Rijksmuseum is oktober Familiemaand met verschillende thema's. 

Rijksmuseum: oktober Familiemaand - onder de loep

Binnenspeeltuinen en corona

Over de indoor speelparadijzen schreven we afgelopen week een handige blog. Voor zover wij weten zijn ze allemaal open - alleen geldt ook bij de binnenspeeltuinen een maximum aantal bezoekers van 30. Dat is inclusief kinderen! Je kunt je voorstellen dat het snel vol is: check ons overzicht en reserveer je plekje als je erheen wilt met je kinderen.

Indoor spelen in Amsterdam: binnenspeeltuinen en corona

Jumpen met de kids

Binnen de corona maatregelen mag je gewoon komen jumpen bij Jumpsquare Amsterdam. De gezellige MiniJump met je kids tot en met 6 jaar kun je dus gezellig boeken op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag.

MiniJump bij Jumpsquare Amsterdam

Verzetsmuseum toegankelijk voor alle kinderen

Zijn jullie recent nog naar het Verzetsmuseum Amsterdam geweest? Je bent er - natuurlijk op het vooraf gereserveerde tijdstip - nog van harte welkom! En sinds kort hebben ze iets nieuws: audio- en videotours voor slechtziende en slechthorende kinderen. Dat is toch fantastisch?

Sinterklaasfeest: reserveer je plek met Go-Kids korting!

Nog maar een paar weken, dan is Sinterklaas weer in het land. Alles gaat natuurlijk anders dit jaar met intochten, feesten en bezoeken van Sint en Piet. In Katwoude hebben ze daarom maar liefst 8x een Sinterklaasfeest gepland dat voldoet aan de huidige corona regels. Goed idee om plekjes te reserveren voor als het inderdaad door kan gaan... mét een mooie Go-Kids korting!

Sinterklaasfeest op de Simonehoeve Katwoude
 
 

Voorstellingen voor kids de komende week

In Amsterdam heb je het geluk dat er heel veel te doen is op op cultureel gebied: er zijn altijd wel leuke jeugdvoorstellingen in de theaters en natuurlijk familiefilms in de bioscopen. We hebben er een heel stel voor je op een rij gezet.

Zaterdag 24 oktober

Kindertheater De Toverknol: Het Piratenmeisje

Zondag 25 oktober

Film: Bigfoot Family

Woensdag 28 oktober

Marionettentheater Adriadne & Pegasus