Vorig jaar oktober startte ik met Go-Kids Amsterdam. Na jaren in loondienst begon ik voor mezelf, een enorme stap en uitdaging. In mijn blog van toen stelde ik mezelf al even voor. Zo kwam iedereen van de regio Amsterdam en Gooi & Vechtstreek (destijds ’t Gooi) te weten wie er achter de schermen aan dit platform aan het werk was.

9 maanden later…

En nee geen extra kind. Drie vind ik wel genoeg! Negen maanden later heb ik ineens bijna heel Go-Kids Noord-Holland (exclusief Haarlem) in beheer. Wat is dat snel gegaan. Ik ben nog niet eens een jaar bezig. Maar de regio Alkmaar & Noordkop kwam in mei vrij en dit vond ik een mooie aanvulling op wat ik al had. Bovendien heb ik jaren in de buurt van Alkmaar gewoond en weet daar wel redelijk mijn weg te vinden. En nu kwam opeens regio Zaanland & Westfriesland vrij. Dat liet ik mij zeker geen twee keer zeggen. Dit is tenslotte mijn eigen woon regio!
En zoals Anneke (jullie wel bekend) vanmorgen zei, nu dus groot grond bezitter. 

Go-Kids_Uitjes_01

Wat is dit genieten!

Ik had van te voren nooit kunnen weten en dromen dat ik dit zo leuk zou vinden. Go-Kids is een mooi merk. Op zoek gaan naar de leukste uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs en nog veel meer voor kinderen is wel echt een droom. Bovendien geeft heet zoveel energie! Zeker als ik hier mijn geld mee mag verdienen en combineren met leuke uitjes en tijd doorbrengen met mijn gezin.

Wij testen het wel even uit

Samen met mijn kids (drie kinderen van 6, 5 en 2 jaar) en neefjes (11 en 8 jaar) hebben wij al best wat mooie uitjes en activiteiten mogen uitproberen. Op deze manier kunnen wij zelf ervaren hoe dit is en hier ook het beste de bezoekers over informeren en inspireren. Bovendien weet ik niet alleen zelf hoe het is, ik kan van eerste hand horen hoe kinderen van verschillende leeftijden het ervaren. Dit probeer ik voor jullie in mooie en leuke blogs te verwerken zodat ik ook anderen kan inspireren. 

Go-Kids_Uitjes

Inspiratie nodig?

Ik ga proberen jullie zoveel mogelijk te inspireren de komende tijd. Tips zijn natuurlijk altijd welkom. De agenda’s van alle 6 de regio’s hoop ik voor jullie zo vol mogelijk te zetten met tips in de regio en ook de provincie. Mocht je interesse hebben om mij hierin te komen helpen in een regio, dan mag je mij altijd mailen!

Volg mij

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal in jouw regio te doen is? Volg de regio:

Go-Kids_Charlotte