Na een lange weg van wikken en wegen, was het 30 september eindelijk zover! De officiële overdracht van Go-Kids Amsterdam & ’t Gooi aan mij. Samen met Anneke en Nadine aten we bij Boerderij Meerzicht een gebakje om het te vieren! 

En dan is het zover…

Nu is het officieel. Ik heb mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ga aan de slag met mijn nieuwe job. Super spannend, maar wat heb ik er veel zin in. Ik stap op een rijdende trein die Anneke en Nadine hebben neergezet. Maar ik ga er vol overtuiging in om met jullie hier een mooi platform te behouden met de allerleukste uitjes, restaurants, kinderfeestjes en nog veel meer kindvriendelijke activiteiten. 
Vanaf nu zullen de berichten op de site, social media en in de mailbox van mij af komen :).

Even voorstellen

Ik ben Charlotte, inmiddels alweer 37 jaar ;). Ik woon samen met mijn man en drie kinderen van 6 jaar (dochter Layla), 4 jaar (zoon Dyon) en 1 jaar (dochter Marley). Bijna drie jaar geleden kregen we de kans om een kavel te kopen. Hier hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt en gebouwd om onze eigen woning neer te zetten. Inmiddels zijn we over maar is het bouwen natuurlijk nog niet klaar. Gelukkig zijn we hier beide heel makkelijk in en is het voor de kinderen een soort speelparadijs. 

Charlotte_Gezin

 

Met z’n allen op pad op zoek naar leuke activiteiten!

Samen met de kinderen ga ik er graag op uit. Dit doe ik vaak samen met mijn zus en mijn neefjes van (10 en 8 jaar). We speuren dan in de omgeving af wat er allemaal te doen is. Zo hebben we de afgelopen jaren heel wat leuke en gezellige uitjes gehad. Van grotere tot kleinschaligere lokale activiteiten. We staan er altijd voor open om weer iets leuks te ontdekken. Ook omdat het leeftijdsverschil zo groot is, is het altijd een uitdaging om het voor allemaal leuk te houden! We proberen gelijk te kijken of we dan één van de oma’s of opa’s mee kunnen nemen.

Charlotte_Allemaal

Alles komt opeens samen

Inmiddels werk ik alweer zo’n 15 jaar in Marketing & Communicatie. Een mooi creatief beroep. Het grootste gedeelte hiervan heb ik bij Telegraaf Media Groep gewerkt. Na 10 jaar en volop zwanger van mijn 2e kind begon het te borrelen. Was het niet eens tijd voor iets anders? Ik solliciteerde bij Keesing Media Groep (bekend van Denksport) en werd op de dag van de start van mijn zwangerschapsverlof aangenomen! Bizar, dat had ik nooit verwacht. Maar 4 maanden later, na mijn verlof ben ik daar echt begonnen als Marketing & Communicatie specialist. Hier heb ik 4 jaar gewerkt toen de kans zich voordeed om mij te focussen op mijn grote wens. Het werken voor een bedrijf dat zich richt op kinderen. Hier ligt mijn passie. En opeens komt Go-Kids met een bericht voorbij dat ze iemand zoeken die de regio Amsterdam & ’t Gooi wil overnemen… Er komen een hoop vraagtekens, maar de enthousiasme neemt de overhand en ik ga ervoor.

Charlotte_kids

 

Meer tijd voor de kinderen

Ideaal is dat ik veel vrijheid heb en de mogelijkheid om het werken zo te plannen dat ik meer tijd met de kinderen kan doorbrengen. Wow, het voelt alsof dit het moment was om na te denken over een volgende stap en hoe dit past in onze huidige leven/situatie.

Kortom; een kleine impressie van mezelf.

Footer_Charlotte

P.S. Blijf vooral alle berichten volgen op:
Amsterdam: Facebook, Instagram en/of de speciale WeekendTips nieuwsbrief
't Gooi: Facebook, Instagram en/of de speciale WeekendTips nieuwsbrief.