Na Hemelvaart is het nu tijd voor Pinksteren... alweer zo'n lekker lang weekend met je gezin! Wat gaan jullie voor leuke dingen doen? Check voor inspiratie onze tips hieronder, de Go-Kids agenda en de rest van onze website!.

Veel Pinkster-plezier dit weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

PS: Ben je al geabonneerd op onze gratis WeekendTips? Snel doen: het is helemaal gratis en zo kun je onze fijne uittips nooit missen:

GRATIS UitTips!

 

Alle agendatips! ►
Indoor speelparadijs Candy Castle in West bestaat alweer 3 jaar - en dat vieren ze met een geweldige feestweek... wanneer vier jij mee?
Hebben jullie De Verjaardagsdief bij Kindertheater De Toverknol al gezien? Leuk om dit weekend met de kids naartoe te gaan...
In het Vondelpark Openluchttheater speelt De Grote Haay de voorstelling De Vriendelijke Draak - met daarna een jeugdtheaterworkshop.
Zondag is er weer Culturele Zondag bij De Hallen in Amsterdam-West - dit keer in het thema Dans, met voorstellingen en proeflessen.
Voor komende woensdag: dan is het Nationale Buitenspeeldag en zijn er overal in Nederland extra leuke buitenspeelactiviteiten.
Teatro Munganga presenteert deze zondag bij Casa Kinderen een voorstelling met Griekse mythen en muziek door Irene & Thomas.
Het wordt weer supergezellig bij Ginger & Ale dit Pinksterweekend... met op Clown Juju, Pinksterbrunch, schminck en knutselen!
Kastelen! Op het Muiderslot kun je een Middeleeuws kampement bezoeken, op kasteel Sypesteyn is er een leuke kinderspeurtocht!
Schaapscheerdersfeest bij Boerderij Westerpark: altijd een belevenis als de schapen geschoren worden - en er is nog veel meer te beleven.
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de regio Amsterdam ►