Kijk eens wat een fijne uittips we hebben voor jou en je kids voor komend weekend.... plus 6 heerlijke Kinderfeestjes ter inspiratie voor als je een kinderverjaardag te vieren hebt. Volgende week krijg je natuurlijk uitgebreide VoorjaarsvakantieTips!

Veel plezier dit weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

PS: Deze tips krijgen al heel veel ouders elke vrijdag in hun mailbox. Jij nog niet? Schrijf je in - superhandig en natuurlijk gratis!

 

Alle agendatips! ►
Geniet zaterdag heerlijk met je kleintje van de klunzige avonturen in de nieuwe film van Buurman en Buurman bij Oxville Cinema.
Nieuw bij Black Cat Theatre in het vaste programma: Parallelle Werelden (2-6 jr) - speelt zaterdag 2 keer - ga dat meebeleven!
Komende woensdag in ITA: De familie van Nielie in alle staten. in deze nieuwe voorstelling gaat die knotsgekke familie naar Amerika!
Heerlijk bij pllek komende zondag: de Liedjestovenaar geeft gratis workshop voor de kids - lekker muziek maken, zingen en dansen.
Bij Boerderij op IJburg (in Diemen) is het Ponymaatjes instuif komende zondag: gezellig kennismaken met de boerderij en de dieren.
Valentijn Specials van Baby Sensory & Toddler Sense waarbij ouder en kind samen kunnen deelnemen aan de les. Zo schattig! 
Ook heerlijk: zondagochtend is er bij Casa Munganga een heerlijk optreden met Top Jazz to kids - maken ze kennis met jazz!
Het Nederlands Marionettentheater speelt dit weekend Aladdin en de Wonderlamp - magisch en knus in dit fijne zoldertheater.
Had je 'm al genoteerd vorige week? De familiedag in het Rijksmuseum is komende zondag - met voor kids gratis toegang en toffe activiteiten!
Op zoek naar een te gek vakantiekamp voor de voorjaarsvakantie? Bekijk onze KampenTips van vorige week! 
SPROOKJES IN DE KROKUS
Een van de leukste theater- en filmfestivals van de Pijp staat weer voor de deur: een samenwerking tussen OBA, CC Amstel, Rialto en de amster-damse jeugdtheaterschool. Workshops, Films en Theater in de krokusvakantie 
 
 
Feestjes!
Een feestje in restaurant MOJA op IJburg - dat is gezellig! Er wordt een superfeest van gemaakt met lekkers, knutselen, speurtocht en spelen.
Wat dacht je van een Circusfeestje bij Circus Kristal? In hun eigen theater of bij je thuis... goochelen en/of circusacts... het kan allemaal!
Hmmmm dat is lekker! Voor een feestje bij restaurant STAN&CO in Zuid kun je kiezen: Kids High Tea of Mocktailworkshop. Hoe leuk is dat?!
Stoerrrr: een graffii feestje met Graffitifun! Alle kids maken hun eigen graffiti kunstwerk dat natuurlijk mee naar huis gaat. Onvergetelijk toch?
Is jouw jarige dol op dieren? Hoe geweldig is het dan om je verjaardag te vieren in ARTIS? Er zijn verschillende feestjes, kijk maar....
Indoor spelen is altijd feest voor kids, dus is Ballorig Amsterdam Arena de perfecte plek voor een kinderfeestje - er zijn 3 fijne feestarrangementen.
Naar 't theater!
Alle agendatips! ►