Benieuwd naar de leukste sportkampen voor kinderen in de herfstvakantie? Sportivun organiseert iedere vakantie een aantal te gekke vakantiekampen! Voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Van voetbalkampen tot tenniskampen en van Bobo Vakantiedagen tot PANNA! Football Experiences. Wij hebben alvast de herfstvakantie kampen in 't Gooi voor je verzameld. 

Meer info & Boeken

Vakantiekampen in 't Gooi 

Sportivun organiseert een groot aantal sportkampen in 't Gooi. Zo zijn er kampen in Laren, Naarden, Huizen en Hilversum. Kom je van buiten de regio? Dan kun je zelfs nog naar de sportkampen in regio Utrecht of in Amstelveen.  

Bobo vakantiedagen voor kinderen van 4 - 6 jaar

Je kent vast het educatieve kleutertijdschrift Bobo wel? Samen met de organisatie achter het tijdschrift organiseert Sportivun toffe én leerzame vakantiedagen voor kids van 4 t/m 6 jaar. En als je 3 jaar bent en ook graag wilt, kan dat ook, als je het van tevoren maar even aangeeft. 

Tijdens de Bobo vakantiedagen gaan de kids aan de slag met het spelen van memory en het oplossen van leuke puzzels. De Bobo vakantiedagen beginnen om 08.30 uur en eindigen om 15.00 uur. Op woensdagen zijn de vakantiedagen om 12.00 uur al klaar. 

De Bobo Vakantiedagen vinden deze herfstvakantie plaats in Huizen: 

  • ma 19 t/m wo 21 oktober - van 08.30 tot 15.00 uur - in Huizen(4-6 jr)  

En de kosten zijn € 99,- per kind. 

Voetbalkamp voor kinderen van 7 - 10 jaar, 11-13 jaar en 12 - 16 jaar 

Als je sportkampen organiseert, kunnen de voetbalkampen natuurlijk niet ontbreken. En dat laat Sportivun ook zeker niet gebeuren. 

Voetbal is een echte teamsport en daarom wordt er tijdens de voetbaltrainingen veel aandacht besteed aan de groepsvorming en het samen goed kunnen spelen. Tijdens de voetbalkampen van Sportivun draait het echter om jouw kind als voetballer. Want hoe vet is het om ook juist de individuele kwaliteiten beter te ontwikkelen. Alle niveau's zijn welkom. Een week lang voetbalplezier om jouw zoon of dochter het beste uit zichzelf te laten halen. 

De kosten voor het kamp bedragen € 109 per kind. Het is een kamp zonder overnachtingen. 

Multi-sport Dagkamp voor kinderen van 4 t/m 6 én 7 t/m 10 jaar

Het Multi-sport dagkamp van Sportivun bestaat uit een sportdagenreeks met allerlei verschillende sportdagen. Springen, hockeyen, voetballen, atletiek en nog veel meer. The place to be als jouw zoon of dochter nog niet helemaal heeft ontdekt wat hij/zij nu eigenlijk de leukste sport vindt.  Het is een goede basis voor de verschillende sporten en natuurlijk de mogelijkheid om een beetje zelfvertrouwen op te bouwen bij de kids! 

De Multi-sport dagkampen vinden dagelijks plaats van 09.00 tot 17.00 uur en worden met een beetje geluk heerlijk in de buitenlucht georganiseerd.  Duren de dagen net iets te lang voor kindlief?  Dan kun je de kids tussen 10.30 en 11.00 uur komen brengen en/of tussen 14.30 en 14.45 uur op komen halen. 

De Multisport dagkampen bedragen € 109 voor 3 dagen. 

Wanneer vinden de vakantiekampen van Sportivun plaats in 't Gooi?

Herfstvakantie vakantiekampen in 't Gooi 

Multi-sportdagkamp Huizen: ma 12 t/m wo 14 oktober (4-6 jr en 7-10 jr) 
Voetbalkampen in Laren: ma 12 t/m wo 14 oktober (7-10 jr, 11-13 jr, 12-16 jr) 

Multi-sportdagkamp Naarden: wo 14  t/m vr 16 oktober (4-6 jr en 7-10 jr) 

Bobo Vakantiedagen Huizen: ma 19 t/m wo 21 oktober (4-6 jr)  

Coronaproof vakantiekampen van Sportivun 

Om ervoor te zorgen dat de kampen corona-veilig verlopen zijn er protocollen die in lijn zijn met de richtlijnen van het RIVM.

De keuze is reuze. 

Veel plezier tijdens de herfstvakantie kampen van Sportivun! 

Meer info & Boeken