Hoe gaat het met jouw kids op school? Is de eventuele achterstand door de corona thuisperiode al een beetje weggevaagd of kun je wel merken dat ze daar last van hebben? Misschien heb je de kids daarna ook wel alweer een periode thuis moeten houden vanwege een coronabesmetting in je gezin (zoals bij mij)? Ik hoop het allemaal niet voor jullie!

Extra zelfvertrouwen in rekenen en taal

Of het nu door corona komt of niet, soms kunnen kids wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken op school in hun reken- en taalvaardigheden. Dan kun je natuurlijk thuis met ze aan de slag gaan, maar wat is nou handiger dan dat ze door professionals begeleid worden? Prettig voor jou en zéker ook prettig voor jouw kind, dat van een ervaren geduldige docent vaak vrolijker wordt dan van bijles door papa of mama...

Bijles van Kids Academy in Amsterdam, Laren en Haarlem

Bijles van Kids Academy in Amsterdam, Laren en Haarlem

Kids Academy geeft al jarenlang heel gedegen bijles aan kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8. Met deze extra hulp komen de kids beter uit de verf op school en gaan ze er ook met veel meer zelfvertrouwen en plezier naartoe! Die hulp kan in cursusvorm met wekelijkse bijlessen, maar ook met elke dag een paar uur in een schoolvakantie.

The Kids Academy Way

Kind centraal, niet de methode

Leren kan op verschillende manieren. Er zijn ook verschillende methodes in gebruik om kinderen hun taal- en rekenlessen te geven. Niet elke methode is voor ieder kind geschikt... elk kind leert op zijn of haar eigen manier. Daarom staat bij Kids Academy niet de methode centraal, maar het kind! De ervaren docenten zoeken naar die manier van leren die voor jouw kind het prettigst is en waarmee het allemaal wat makkelijker gaat.

Bijles bij Kids Academy in Amsterdam, Laren en Haarlem

Achterstanden wegwerken op de Herfstschool

Deze herfstvakantie kunnen kids bij Kids Academy in Amsterdam, Laren en Haarlem meedoen met de Herfstschool. Ze krijgen dan in de vakantie 4 uur per dag les op het instituut, waarmee alle achterstanden fijn weggewerkt kunnen worden. Bovendien krijgen de kinderen studievaardigheden aangeleerd waar ze de rest van hun leven plezier van zullen hebben, ideaal!

Door lekker bij te spijkeren op de Herfstschool gaan de kids na de herfstvakantie weer vol vertrouwen en met veel plezier naar school... hoe fijn zou dat zijn?

Alle info & reserveren