Kinderfeestjes vieren is een van de leukste dingen die er zijn! Je kind leeft hier vaak naar uit en beleeft een dag van zijn zijn/haar leven met vriendjes en vriendinnetjes. Toch probeer je er elk jaar weer een leuk en vernieuwd feest van te maken. En dat is soms best lastig.

Kinderfeestjes ideeën

Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes in de omgeving hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw regio gelijk zien wat er mogelijk is. Alles is samengevat met de mogelijkheden van Noord-Holland bij elkaar, maar uitgesplitst per regio. Zo kan je kijken of je iets in de buurt of wellicht iets wat verder weg wilt organiseren!

De leukste kinderfeestjes!

 

Hoera! Er is er één jarig... geweest of binnenkort... hoe dan ook: je gaat natuurlijk een superleuk kinderfeestje regelen voor jouw zoon of dochter. Bij Go-Kids hebben we heel veel ideetjes voor toffe kinderfeestjes in en om Amsterdam op de website staan. Hieronder vind je de leukste kinderfeestjes in Zuid en Amstelveen! Eenzelfde overzicht hebben we ook gemaakt voor:
Gratis handige FeestjesTips in je mail!
De kids kunnen lekker creatief aan de slag tijdens een kinderfeestje in het Rijksmuseum - heerlijk toch?
Feestje voor de allerkleinsten, dat is geweldig bij Baby Sensory of Toddler Sense, met heerlijke activiteiten en liedjes!
Lekker buiten de natuur ontdekken: Natuur is een feest heeft heerlijke partijtjes op diverse plekken in de regio.
Superleuk: een filmfeestje bij Filmtheater Rialto. Ze maken er een feestje van met ballonnen en slingers, zo leuk!
Op de speelboerderij is altijd van alles te beleven - hoe fijn dus om je kinderfeestje te vieren bij tHuis op Elsenhove
Naar een poppenvoorstelling - dat is een tof feestje bij het Amstelveens Poppentheater. De jarige mag gratis!
De jarige en vriendjes zijn echt VIPjes op een feestje bij Schouwburg Amstelveen. Feest met voorstelling en verkleden!
Jumpen, Lasergamen, Karaoke, lekker eten en drinken.... het kan allemaal op een feestje bij Fun Center Amstelveen.

Dit is slechts een selectie van de feestjesmogelijkheden. Zo kun je in Amstelveen / Nes aan de Amstel bijvoorbeeld ook nog naar de Zomerbloemenpluktuin voor Mozaiekfeestjes, Bloemenfeestjes óf actieve speurfeestjes,  en kun je Lovely Faces uitnodigen om de kinderen te laten schminken, hairfeathers te geven of glittertattoos. 

Foto: Dinofeestje op de Zomerbloemenpluktuin 

En in Zuid naar Friends Call me Jim voor unieke storytellingsfeestjes, STAN&CO voor een Kids High Tea of Mocktailfeestje   of naar Powerleague voor een kidsfeestje met voetbal, bubbelbal of oud-hollandse spelletjes. 

Foto: Kids High Tea bij STAN & CO 

In heel Noord-Holland kun je een superactief bootcampfeestje van Bootcamp 4 Kids boeken of misschien wel Goochelaar Dennis uitnodigen!