Familieconcert: Petroesjka (Stravinsky) in het Concertgebouw

Familieconcert: Petroesjka (Stravinsky) in het Concertgebouw


Kom op zondag 17 maart naar het Concertgebouw in Amsterdam Zuid en geniet van het prachtige familieconcert Stravinsky's Petroesjka, de pop die tot leven komt en zich verzet tegen de boze tovenaar. Ben je benieuwd naar de concerten van het concertgebouw? Nadine van Go-Kids was in november 2018 bij een kleutersinfonietta en schreef hier een blog over! 

Familieconcert: Petroesjka 

Tijdens dit vrolijke Familieconcert voor kinderen vanaf 6 jaar ontmoeten we Petroesjka: een Russische kruising tussen Jan Klaassen en Pinokkio. De pop komt tot leven en verzet zich tegen de boze tovenaar die hem gevangen houdt. Dan probeert hij de aandacht van een mooie balletdanseres te winnen, maar zij verkiest de chique Moor, die een beter leven heeft, boven de armoedzaaier Petroesjka. De gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op en op het laatst lijkt alles helemaal fout te gaan. De wervelende balletmuziek van Stravinsky boeit jong en oud.

Kom je ook naar het familieconcert in het Concertgebouw? 

Stravinsky's concert Petroesjka is op zondag 17 maart maar liefst 2 keer te zien in het Concertgebouw in Amsterdam Zuid:

  • 13.00 - 14.00 uur 
  • 15.30 - 16.30 uur 

Tickets 

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten ga je naar de website van Het Concertgebouw.
Ben je lid van Entree Junior? Dan gelden er speciale entreeprijzen plus leuke extra's. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!