Familieconcert: Jacques Vriens' Assepoester (6+) in het Concertgebouw

Familieconcert: Jacques Vriens' Assepoester (6+) in het Concertgebouw


De bekende schrijver Jacques Vriens vertelt op zondag 31 maart - onder begeleiding van het balletmuziek van Prokofjev - het verhaal van Assepoester in de vorm van een familieconcert. Ben je benieuwd naar de concerten van het concertgebouw? Nadine van Go-Kids was in november 2018 bij een kleutersinfonietta en schreef hier een blog over! 

Familieconcert: Jacques Vriens' Assepoester (6+)

Schrijver Jacques Vriens ken je vast wel uit de boekenkast. Maar hij bestaat ook in het echt. Dan is hij niet van papier, maar van vlees en bloed, en hij kan prachtig vertellen. Vandaag met mooie muziek erbij! De arme Elsje wordt door haar gemene stiefzussen Assepoester genoemd. Zelf noemen ze zich de Assepesters, en daar is geen woord aan gelogen. Elsje moet altijd maar werken, terwijl de Assepesters lol maken. Dan komt er een Goede Fee. Kan zij helpen? Jacques Vriens vertelt het je, op de mooie balletmuziek van Prokofjev

In samenwerking met jeugdtheatergezelschap Het Laagland

Extra bijzonder is dat dit concert samen wordt gemaakt met jeugdtheatergezelschap Het Laagland, waardoor ook alle papa's, mama's, broers en zussen mee willen en het echt een feestelijke voorstelling wordt.  

Kom je ook naar het familieconcert in het Concertgebouw? 

Het Concert Assepoester is op zondag 31 maart van 11.00 - 12.00 uur te zien in het Concertgebouw van Amsterdam. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten ga je naar de website van Het Concertgebouw. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!