Animal camp

Ben jij avontuurlijk aangelegd en helemaal weg van wilde dieren? Dan ben jij helemaal op je plek in dit kamp! De hele week lang ga jij leuke activiteiten doen waarbij dieren centraal staan! Onze Animal Campers zetten zich in voor de natuur en komen op voor wilde dieren. Naast dat jij tijdens de zomer van alles over dieren leert steun jij met dit kamp ook het Apenheul Natuurfonds (ANF)!

Een bos vol loslopende apen, dat wil je vast niet missen! Een bezoek aan Apenheul waar de apen zomaar tussen de bomen en struiken én bezoekers lopen, is echt een supertoffe ervaring! Met het Animal Camp steun jij ook het Apenheul Natuurfonds (ANF) en ontvang je de originele Apenheul pet in het speurpakket!

Je gaat op World Nature Expedition bij Burgers’ Bush en maakt een spannende speurtocht per kano bij Markant. In de heuse struisvogelfarm sta je oog in oog met deze bijzondere dieren en je brengt een bezoek aan een dierenboerderij waar de eenden, kippen en zelfs een zwijn gewoon loslopen en leer je als een echte imker alles over bijen. Ook mag je de beestenboel die op het terrein rondloopt verzorgen. Natuurlijk is er ook nog voldoende tijd voor andere avonturen en activiteiten zoals zwemmen, bowlen, boogschieten en nog veel meer!

Voor een impressie kijk hier: