Zeemeermin zwemlessen

Bij Zwembad Doelum in Renkum is het mogelijk om zeemeermin zwemlessen te volgen. Er zijn verschillende groepen en het is mogelijk om vier verschillende diploma's te halen.

Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur leren kinderen alle technieken te beheersen die je nodig hebt om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin. Kinderen leren onder andere over materiaalgebruik, de juiste ademtechnieken en om snel en sierlijk te zwemmen met een monovin. 

Deze zwemlessen zijn geschikt voor kinderen die al een A en B diploma hebben. 

Zeemeermin workshop

Het is ook mogelijk om een workshop te volgen. Deze worden vaak in de vakantie gegeven. Ook dit is voor kinderen die een A en B diploma hebben. Voor een workshop kunnen kinderen zich altijd aanmelden. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een workshop gepland. Ook leuk als kinderfeestje! 

Tijdens een workshop leer je de basistechnieken van het zeemeerminzwemmen en mogen de kinderen vrijzwemmen met de vin. Ook krijgen de kinderen een certificaat. Tijdens de workshop krijgen ze wat lekkers te eten en drinken, worden ze geschminkt en is er een foto moment.