Kinderfeestjes bij Heggies speelschuur

Langeweg 14, 8166 GT Emst

Ontdek binnen/buiten speeltuin Heggies Speelschuur

Bij Heggies Speelschuur kun je met alle weertypes terecht! Binnenspeeltuin zorgt voor droog en warm speelplezier. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi, dit alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur. Met mooi weer kunnen de kinderen ook lekker in de buitenspeeltuin spelen, skelteren over de camping, of voetballen op het sportveld. Ook is er een dierenweide aanwezig waar de beestjes kunnen worden gevoerd. Nieuw in 2018 is het nieuwe speelplein met trampolines, een hinkelbaan, een pannakooi en een super grote luchtkussentrampoline waar wel 20 kinderen tegelijk op kunnen springen! Hierdoor is het buitenspelen nog leuker geworden!

Terwijl jij lekker aan het spelen bent, kunnen ouders/begeleiders makkelijk lekker rustig zitten en genieten van een kopje koffie met iets lekkers of gebruik maken van de leeshoek en het gratis draadloos internet.

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes is Heggies Speelschuur de perfecte locatie. Op onze website ziet u een overzicht van de diverse opties met tarieven en arrangementen die wij u kunnen bieden. In overleg zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Ook kunt u voor kinderfeestjes speciale Heggies Speelschuur uitnodigingskaarten komen afhalen.

Heggies Speelschuur taart

Wie jarig is trakteert, en dat kan ook met een echte Heggies Speelschuur taart! Tijdens je kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes smullen van een Heggies Speelschuur taart maakt het feestje pas echt compleet.

Cake versieren

Dat de plakken cake goed in de smaak vallen was al bekend, maar vanaf nu kan je ze ook versieren met allerlei kleurrijke snoepjes en uiteraard een dot slagroom. We hebben 5 verschillende versiersels waardoor je de plak cake er erg feestelijk uit kan laten zien. Het cake versieren is mogelijk tegen een meerprijs van € 1,00 per kind.