Kinderfeestje Netl, de wildste tuin

Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg

Het Wildste Kinderfeestje!

Kinderen worden wild enthousiast in Netl de Wildste Tuin. De perfecte plek voor een onvergetelijk kinderfeestje!

De wildste boefjes worden tamme lieverdjes in Netl de Wildste Speel Tuin, want zoveel energie verbruiken ze met al die duinen waar ze tien keer tegenop willen rennen en afrollen. Bovendien wordt je niet gek van de herrie aan je kop, want duinen en bamboebossen dempen al te luid enthousiasme.

Dit maakt een kinderfeestje ook tot een heerlijke uitje voor jezelf en andere begeleiders. Afhankelijk van hun leeftijd geef je de kinderen meer of minder de ruimte. Her en der staan bankjes zodat je goed kunt volgen wat ze doen.

Speelarrangement – vanaf 8 jaar – +/- 3 uur

Ontvangst met een glas ranja en daarna de Wildste speelTuin in! Als klap op de vuurpijl mogen alle kinderen van de modderglijbaan! Na het spelen krijgen de kinderen een glas ranja en chips of een waterijsje: €8,50 per kind

In plaats van chips of een ijsje kun je afsluiten met een kindermenu (patat, snack en een glas ranja):  €12,50 per kind

Spelen en Pitch & Putt Golf arrangement – vanaf 8 jaar

  • Ontvangst in het strandpaviljoen met een glas ranja of fruitwater.
  • De golf baan op! Texas Scramble pitch en putt Golf toernooi, 6 holes. Onze instructeur maakt de groepjes, deelt de materialen uit en zorgt voor een duidelijke instructie. Daarna kunnen jullie zelf aan de slag!
  • Pauze: in het strandpaviljoen krijgen jullie een glas ranja en chips of een waterijsje.
  • De wildernis in! Vermaak jezelf in het avontuurlijke speellandschap. Alle kinderen mogen vrij spelen. Als klapper op de vuurpijl mogen alle kinderen van de modderglijbaan!
  • Optioneel: afsluiter met een kindermenu (bord oer friet, snack en een glas limonade of fruitwater) €11,25 pp of €16,00 inclusief afsluiter met kindermenu: oer friet, snack en glas ranja of fruitwater.

Prijzen zijn inclusief entree Netl, de Wildste Tuin en gelden ook voor ouders/verzorgers. Deze krijgen in plaats van ranja of fruitwater een kopje koffie of thee.