Kinderfeestje op de boerderij met Salland Boert en Eet Bewust

Holterweg 67, 8112 AE Nieuw Heeten

Salland Boert en Eet Bewust verbindt boeren met de samenleving en organiseert leuke activiteiten voor het hele gezin. Maar hoe leuk is het, om je kinderfeestje op de boerderij te vieren?! Ook dat kan, bij een aantal boeren dat aangesloten is bij Salland Boert en Eet Bewust, zoals...

Boerderijfeestje bij Boer Bouwman

Bij Melkveebedrijf Bouwman in Nieuw Heeten kun je tijdens je kinderfeestje allerlei boerderijspelletjes doen, maar een creatieve workshop in het atelier naast de stal is ook mogelijk:

  • Schilderen
  • Tekenen
  • Handlettering
  • Grafiek
  • Speksteen bewerken

De specifieke invulling van een kinderfeestje gaat altijd in overleg, dus als je naast de creatieve activiteit ook de koeien wilt zien of de melkrobot, is dat geen enkel probleem.

Prijsindicatie: Kinderfeestje tot max. 12 kinderen, programma van 2 uur, vanaf € 90,-.

Kijk voor meer informatie en reserveren op: https://www.atelier67.nl/. Boerin Heidi zet graag de puntjes met je op de i.

Nog meer feestjes op de boerderij

Is het bovenstaande niet wat je zoekt en heb je zelf iets specifieks in gedachten, zoals een bepaalde plaats, boerderij of activiteit? Neem dan contact op met Salland Boert en Eet Bewust om de mogelijkheden te bespreken: sbeeb7@gmail.com.

Veel plezier op de boerderij!