Kinderfeestje Escape room Prison break Paasloo

Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo

Prison break Paasloo is een unieke, sensationele ontsnappingsgame waarin je in verschillende teams tegen elkaar strijdt om als eerste te ontsnappen uit de handen van de strenge cipiers. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken? De bestuurder van de vluchtauto wil je best een handje helpen, maar alleen als je hem het wachtwoord weet te vertellen. Om achter het wachtwoord te komen moet je onderweg de nodige uitdagingen aangaan en je hoofd koel houden, anders is één van de andere teams je voor en zit je diezelfde avond alsnog in de bak.

Er zijn diverse prison break arrangementen als dan niet gecombineerd met het klimbos of 't Binnenhof in Paasloo.

Kinderfeestje

Prison Break Paasloo – Jeugddetentie is een ontsnappingsgame speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar.

Beleef nu het nieuwste kinderfeestje: Prison break Paasloo Jeugddetentie. Na ontvangst met ranja, fristi, chocomel en een lekkernij, komt een agent jullie ophalen. Je krijgt echte gevangeniskleding aan en ga je naar de gevangenisbus. Daar moeten jullie allemaal opdrachten doen om uit de bus te ontsnappen. Daarna is er een speur-puzzeltocht waar jullie letters verdienen. Wie is er het eerste bij de vlucht TukTuk met het juiste woord? Na die tijd even lekker spelen en/of zwemmen. De middag wordt afgesloten met een frietje en snack (of kinderpannenkoek) en een glaasje ranja, fristi, chocomel.

 

Vertrektijden Prison Break Jeugddetentie

Woensdag en vrijdagmiddag: tussen 12.00 en 16.00 uur
Zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 14.00 uur

Aantal personen per spel:

Minimaal 6 / Maximaal 16 kinderen.
Met meer dan 16 kinderen? Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdsduur feestje:

3 tot 4 uur

Leeftijd:

Categorie 1: 6 t/m 8 jaar
Categorie 2: 9 t/m 11 jaar

Prijzen:

Jeugddetentie Standaard: € 11,00 p.p.
Inclusief: 1x ranja, fristi of chocomel.

Jeugddetentie Kinderfeestje: € 14,95 p.p.
Inclusief: Onbeperkt ranja/fristi/chocomel met lekkernij, Jeugddetentie en eventueel zwemmen, spelen, friet met snack (of kinderpannenkoek).